Results 1 to 5 of 5
Discuss [1.1.2 OTB] HW Unlock Failed, iunew stuck at "Spamming AT" at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi, My HW unlock failed, ienew ran but iunew never got the TP succeeded message ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.2 OTB] HW Unlock Failed, iunew stuck at "Spamming AT"

    Hi,
    My HW unlock failed, ienew ran but iunew never got the TP succeeded message so i guess I still have BL 4.6. I've downgraded to 1.0.2 and have Need Repair, No Wifi, NO IMEI, no sound, etc.

    When I run iunew no, it always gets stuck at "Spamming AT, waiting for a response"!

    Has anyone gotten past this? How?!

    Will update to 1.1.3 fix my baseband?

    Trovadorz.



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    94
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by Trovadorz View Post
    Hi,
    My HW unlock failed, ienew ran but iunew never got the TP succeeded message so i guess I still have BL 4.6. I've downgraded to 1.0.2 and have Need Repair, No Wifi, NO IMEI, no sound, etc.

    When I run iunew no, it always gets stuck at "Spamming AT, waiting for a response"!

    Has anyone gotten past this? How?!

    Will update to 1.1.3 fix my baseband?

    Trovadorz.
    I am in the same boat and may be lot other people. Is there anyone?

    =>All files are correct with accurate permissions.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yes the problem fixed when you put the test points over 5 or 8 seconds
    after this will be progress in the spaming proces and then proces continue!
    then press a char ENTER bla bla bla!!

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    94
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by migaja View Post
    Yes the problem fixed when you put the test points over 5 or 8 seconds
    after this will be progress in the spaming proces and then proces continue!
    then press a char ENTER bla bla bla!!
    I tried iunew for about 100 times now. One key thing is my ienew never ran completely. (the hex dump was never shown).

    I keep testing points for about 10 seconds usually after the sleep time runs out.

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by migaja View Post
    Yes the problem fixed when you put the test points over 5 or 8 seconds
    after this will be progress in the spaming proces and then proces continue!
    then press a char ENTER bla bla bla!!
    So first you run iunew and then connect and hold the test points for 5-8 sec? and eventualy it continued?

    I'll try this.. as hard as it is to hit those testpoints. Did you solder them, or just use the needles to tocuh them?
    Trovadorz.


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 03-20-2009, 05:22 PM
  2. [Ziphone] stuck at "Spamming AT"
    By jcmb in forum iPod Touch 1G
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2008, 05:17 AM
  3. [1.1.2 OTB] HW Unlock > iunew error "AT spamming"
    By 20girls in forum Hardware Unlock
    Replies: 16
    Last Post: 03-02-2008, 01:25 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 01-24-2008, 04:46 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 10-08-2007, 04:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:45 PM.
twitter, follow us!