Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20
Discuss [1.1.2 OTB] Hardware unlock and no signal: is it related to weeknumber? at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Originally Posted by chriscc one is mine, one is my friend's. No difference... well, i ...
  1. #11
    Advanced Array omercade's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by chriscc View Post
    one is mine, one is my friend's. No difference... well, i screwed my case opening it, and it took 4 hours, because it was my first try, and i opened his in 2 minutes, because i was a bit more experienced, but nothing else. And i don't think that it could have anything to do with this problem, so no. No difference between the two. This issue is really really irritating.
    Wich one is screwed? yours or your friend's?
    it have no signal at all? have you tried isolating antena and all that stuff?
    -----------------
    seven 1.1.2 oob iphones
    waiting for soft unlock, maybe will try the hw unlock!


  2. #12
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Same here... HW unlocked a week 47 1.1.2 OTB a week ago and have very weak signal since then. Same situation as the guy here. In any case, I have ordered a new antenna and will report as soon as it arrives.

  3. #13
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    well, i only took off the metal casing, and tried it that way, but still no signal, so i guess it would make no difference if i put insulation or not, coz' it doesn't even have signal with the metal back panel taken off.

  4. #14
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by flat2000 View Post
    Same here... HW unlocked a week 47 1.1.2 OTB a week ago and have very weak signal since then. Same situation as the guy here. In any case, I have ordered a new antenna and will report as soon as it arrives.
    Post the results! I'm eagerly waiting for it

  5. #15
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Week 46
    H/W unlock
    NO Service
    Tried Insulation...not the problem

    waiting to see if others replacing antenna works or not, before ordering


  6. #16
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    38
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation

    week 51 full reception
    the phone s/w must be 1.1.2 after hardware unlock downgrading the boot to 3.9 amd firm 04.02.13_g
    i too freeked up when i tried to use 1.1.1
    hope i halped
    Last edited by elador; 01-28-2008 at 08:48 PM.

  7. #17
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by chriscc View Post
    week 50 hw unlocked -> no service
    week 51 hw unlocked -> full signal
    no problems with week 47, 49, 50 and 51. All are running perfectly, week 50 and 51 on 1.1.3
    rgds

  8. #18
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by elador View Post
    week 51 full reception
    the phone s/w must be 1.1.2 after hardware unlock
    i too freeked up when i tried to use 1.1.1
    hope i halped
    This is not true. I've put 1.1.1 with the baseband downgraded to 04.01.13_G on my friend's iPhone after unlock, and it's all fine. You just need to use the correct bb. That's all.

  9. #19
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had the same thing after HW unlock 1.1.2 then upgrade to 1.1.3 , both I had no signal and sometimes I had 3 bars of signal strength, searched every where and found nothen so I reopen the phone and removed the tow screws on the communication board and then I got full signal , hop that well help
    PM me if u need to know more cuz I donít visit this forum a lot

  10. #20
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    77
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    i just swapped an antenna, and it did not solve the problem. so, again, i lean towards software instead of hardware. also, i notice only one of the two carrier's are listed in the 'network selection' menu, and oddly enough, it's the carrier i am NOT using, which is to say; it only lists; movistar, but i in fact have a telcel sim in the phone. strange.

    Eric Jarvies

    edit: actually, it was the hardware, but not the antenna. instead, it was the small connector on the wire that attaches to the antenna. so, anyone having problem may wish to remove the antenna lid, and then squeeze on that left side wire/connector, and check connection. man, what a pain in the arse this little episode has been... i thought it was the baseband, seczone, antenna, etc.
    Last edited by ericjarvies; 02-16-2008 at 11:12 AM. Reason: update!


 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. MacNN: Report: iPhone 4S battery issues not hardware-related
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 11-15-2011, 07:10 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 08-05-2009, 04:41 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 08-14-2008, 09:40 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 05-09-2008, 04:46 AM
  5. No Service, Hardware related? Need help Gurus
    By saucy in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 8
    Last Post: 11-05-2007, 11:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:18 AM.
twitter, follow us!