Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 48
Discuss [1.1.2 OTB] Bricked by Anysim 1.2.1u at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; sorry man, I'm lost... Can you finally restore or not?...
  1. #21
    Rookie Array Cheche358's Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    sorry man, I'm lost...

    Can you finally restore or not?
    iPhone 8 Gb 1.1.2 OTB > HW Unlock > 1.1.3
    Operator: Digitel (Venezuela)
    All Work OK !
    HW Unlocks: 11 and counting ...


  2. #22
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    70
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    I doubt that restoring would work at this moment, maybe it would I am not sure. Where I am at right now is I was able to make the commcenter finally disabled so that I can attemp to virginize or anything. It has not worked as of yet but i Have faith.
    for sale stealthsim 60 dollars.

    located in hamilton ontario canada, will only ship to North America.

  3. #23
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    77
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by 1204 View Post
    I doubt that restoring would work at this moment, maybe it would I am not sure. Where I am at right now is I was able to make the commcenter finally disabled so that I can attemp to virginize or anything. It has not worked as of yet but i Have faith.
    ok, you need to now remove the old fls and eep files that you used with ienew/iunew, and replace them with whatever version you are currently on. can you do a bbupdater -v? if not, when you downgraded from otb 1.1.2, did you use i.unlock.no's 1st, 2nd, or 3rd installer package? the first one was out for about 5 hours, and had a bad nor file in it. the second one did not contain the fls/eep files, and the third one contained the fls/eep files. if you used the 3rd one, good. and if you made a successful testpoint, great. that means your bl went to 3.9. so, if you then upgraded/restored to 1.1.3 firmware(04.03.13), then you need to copy the secpack file for that firmware into your usr/bin folder, and then run bbupdater -f *fls -e *eep using the fls/eep for the 03.14.08 firmware. understand?

    if your comm layer is not unloading, then try to run iEraser and see if that is responsive.

    let me know.

  4. #24
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    70
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    what i just did was I ran ienew. It went through everything and said lets hope that worked or w/e. Then I tried iunew and it said did you erase the flash? So i am not to sure whats going on. Where can i get the fls and eep files that are correct. I have some but i think they are for an old version. Also my modem firmware version is blank on the phone.
    for sale stealthsim 60 dollars.

    located in hamilton ontario canada, will only ship to North America.

  5. #25
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    70
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    I believe I used the 3rd version and that i am at 3.9. Anyway to check?
    for sale stealthsim 60 dollars.

    located in hamilton ontario canada, will only ship to North America.


  6. #26
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    70
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Alright I ran an ienew successfully, iunew said it failed so Im gunna try to restore to 1.1.3 with nothing in my baseband and hope that my computer will fix it.
    for sale stealthsim 60 dollars.

    located in hamilton ontario canada, will only ship to North America.

  7. #27
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    70
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Ok that didnt work,

    I will leave this till tommorow. Please have some ideas here.
    for sale stealthsim 60 dollars.

    located in hamilton ontario canada, will only ship to North America.

  8. #28
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    77
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by 1204 View Post
    what i just did was I ran ienew. It went through everything and said lets hope that worked or w/e. Then I tried iunew and it said did you erase the flash? So i am not to sure whats going on. Where can i get the fls and eep files that are correct. I have some but i think they are for an old version. Also my modem firmware version is blank on the phone.
    if iunew asked if you about erasing the flash, then ienew did not work. but, you said ienew had worked when you initially started this venture. and you said the test points worked? so you should run bbupdater -v and see what it says. if it says bl3.9, then to hell with trying to restore in terminal... go and restore to 1.1.3 via itunes... but ONLY IF YOUR BOOTLOADER SAYS 3.9!!!

    fls/eep/seckpack/ieraser/etc. files:
    http://george.zjlotto.com

  9. #29
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    70
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Well my problem is I get a 1011 when I try to restore via the itunes.
    for sale stealthsim 60 dollars.

    located in hamilton ontario canada, will only ship to North America.

  10. #30
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Do i get 50$? When bbupdater / iunlock fails cause of baseband busy, it means that CommCenter is still resident EVEN IF YOU UNLOAD IT. You gotta erase it from System/Library/LaunchDaemons/. Erase it (with console or IBrickr), REBOOT the phone and retry. It should fix your problem. Report back. BTW, you better do it on 1.0.2. cause of the wifi loss

    Alex
    Last edited by ss9940_2; 02-05-2008 at 03:40 PM.


 

 
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. [AnySIM] How many iPhones bricked so far?
    By iphonewiz in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 03-06-2008, 04:38 PM
  2. AnySIM 1.1. bricked my phone?
    By James_S in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 10-27-2007, 08:53 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 10-19-2007, 09:23 PM
  4. HELP! anysim 1.0.2 bricked my iPhone
    By milesdavis in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 29
    Last Post: 10-15-2007, 07:39 PM
  5. AnySIM bricked my phone - help...
    By jso in forum General
    Replies: 14
    Last Post: 09-21-2007, 05:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:53 PM.
twitter, follow us!