Results 1 to 2 of 2
Discuss [1.1.2][ISSUE] i.unlock.no Jailbreaking method doesnt work fine... at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hello Ive tried the i.unlock.no Jailbreaking method. Its quite fast than jailbreakme.com page, works fine. ...
  1. #1
    Senior Professional Array tramuyo's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    227
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Question [1.1.2][ISSUE] i.unlock.no Jailbreaking method doesnt work fine...

    Hello


    Ive tried the i.unlock.no Jailbreaking method. Its quite fast than jailbreakme.com page, works fine. But the iphone suddenly locks up, then I reboot it and when it start up again, it wasnt activated. Like it lost the activation thing.

    What happen? Dont know...



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bergen, Norway
    Posts
    174
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    Quote Originally Posted by tramuyo View Post
    Ive tried the i.unlock.no Jailbreaking method. Its quite fast than jailbreakme.com page, works fine. But the iphone suddenly locks up, then I reboot it and when it start up again, it wasnt activated. Like it lost the activation thing.
    Hi,

    You mean that after you visit the page in safari, it crashes and returns to emergency screen, then the animated thing appears in the middle before it restarts - but it only boots to the emergency screen again?

    In that case it's pretty weird... i've used it several times my self without problems, these people didn't have problems either: http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=25664

    Can you please try to restore your phone again and try once more?

    Edit: I read your post again - could you explain a little better what you mean about "locks up"?
    Did you have the phone connected to the computer when trying? Sometimes you must have it connected.
    Last edited by GeeZuZz; 01-28-2008 at 06:39 PM.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 04-19-2008, 06:05 PM
  2. Replies: 13
    Last Post: 02-16-2008, 01:54 PM
  3. When Jailbreaking 1.1.2, WINDOWS.BAT doesnt work...
    By apercele79 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 02-09-2008, 09:22 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 09-21-2007, 06:38 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 08-26-2007, 04:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:42 AM.
twitter, follow us!