Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 28
Discuss 1.1.2 HW Unlock [1.1.2 OTB] No signal at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Thats the point mate, it should work just post your response...
  1. #11
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thats the point mate, it should work just post your response


  2. #12
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    So... since i got error (1) when trying to restore 1.0.2 i did a baseband downgrade, restored to 1.1.1, ran anysim 1.1. It said unlock successful, but i still have no service. Is it possible that i have cut the A17 trace? I still have wifi and bluetooth. wouldnt they be gone if i've cut it? I'm starting to feel really bad

  3. #13
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    122
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    My signal strength seems to come and go with no rhyme or reason. I'm wondering if I created a loose connection somewhere, or if the SIM card is not connecting all the time, or something similar. Will need to investigate further. Even if I get no signal strength, I get the correct network name and wifi never drops.

  4. #14
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by chriscc View Post
    So... since i got error (1) when trying to restore 1.0.2 i did a baseband downgrade, restored to 1.1.1, ran anysim 1.1. It said unlock successful, but i still have no service. Is it possible that i have cut the A17 trace? I still have wifi and bluetooth. wouldnt they be gone if i've cut it? I'm starting to feel really bad
    force downgrade to 1.0.2. press home and powerbutton for 10 sec and then release powerbutton and keep holding home button. After few sec itunes recognises in restore mode and then restore to 1.0.2.

    Since ur wifi and bluetooth are working fine see again if you can downgrade only to 1.0.2 and see whats the response

  5. #15
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    tried it but i got unknown error (1). tried it again. the same results


  6. #16
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hmm very strange, screen will be black when itunes detects in restore mode

  7. #17
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    this was the problem! it is finally restoring

    But you guys too think that if wifi ant BT is totally okay, then it couldn't be that i've cut the A17 trace right? :S

  8. #18
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    hm, it stuck at "Waiting for iPhone..."

  9. #19
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    what is stuck?

    , use ibrickr to reboot, jailbreak with apptapp and activate with pacay

  10. #20
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    iTunes says: preparing iphone for software restoration, then the apple logo on the iphone's screen appears with the round circleing thingy at the bottom, and iTunes says waiting for iphone, and nothing more... it hangs there


 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Empty signal bar .. why did I unlock
    By Tommis in forum Quickpwn 3G
    Replies: 2
    Last Post: 02-27-2009, 05:29 PM
  2. [1.1.4] No signal after unlock
    By Epiphone in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 04-13-2008, 09:47 PM
  3. 1.1.2 OTB unlock no signal
    By mrxthuan in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 02-10-2008, 11:32 PM
  4. No signal unlock.... Help! I've tried everything...
    By nick2u in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 09-23-2007, 05:35 PM
  5. After Unlock, Low signal! what should i do?
    By davidliu21 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 09-15-2007, 03:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:59 PM.
twitter, follow us!