Results 1 to 8 of 8
Discuss [1.1.2] 8GB with no Phone.app. Installer not working. at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I can't seem to install any package from Installer (iWorld specifically), they all give me ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.2] 8GB with no Phone.app. Installer not working.

    I can't seem to install any package from Installer (iWorld specifically), they all give me a "Package download failed!" error. Any ideas whatsoever? What's another way to add apps other than through Installer?

    IBnoob.



  2. #2
    Senior Professional Array yuhackman's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    346
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    25

    Post

    It happens ... mainly due to heavy traffic from repos (where the iPhone stuff is stored) but also culd be a sign of software messup in your iPhone, and from your post i see that ypour Phone.app do not Work ?

    BTW did you check your IMEI ?

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by yuhackman View Post
    It happens ... mainly due to heavy traffic from repos (where the iPhone stuff is stored) but also culd be a sign of software messup in your iPhone, and from your post i see that ypour Phone.app do not Work ?

    BTW did you check your IMEI ?
    Yes, my Phone.app is not functioning. From what I have understood, iWorld solves this issue but I also want to know why it's not downloading anything at all. Safari loads pages but Installer can't seem to initiate downloads. What does my IMEI have to do with it? It begins with 0113xxx... Good or bad?

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Can no one help me solve my problem?

  5. #5
    Senior Professional Array yuhackman's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    346
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    25

    Post

    Quote Originally Posted by ozone View Post
    Yes, my Phone.app is not functioning. From what I have understood, iWorld solves this issue but I also want to know why it's not downloading anything at all. Safari loads pages but Installer can't seem to initiate downloads. What does my IMEI have to do with it? It begins with 0113xxx... Good or bad?
    IMEI: GOOD .... (Bad would be 0049xxx or UNKNOWN, but you do not wont to see this, belive me) .....

    My advice is either to patch ApppSupport via installer (which would be hard if it is not working prpperly) or to RESTORE via iTunes to 1.1.3 and than use ZiPhone to do rest of the job (jailbreak, activate, unlock) and that should solve your problems also with Phone.app (fixed for work in so called "unsuported" countries), and will upgrade your baseband and clean any mess up that eventualy has left from previous unlock(s) .....


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ozone you need to install community services on installer

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    I am having the same issues as well...
    Follow the instructions on this site from the site:
    http://www.red91.com/articles/2008/0...nd-host-iphone

    and manage to d/l community sources 3.6 & BSD subsystem ver2.1 in iphone after. (which before that I cant d/l and recevie package download error message).

    However, when I tried to install AppSupport Patch 1.1.2 or AppSupport Patch 1.1.3 to resolve the SMS problem or any application now.. I receive the same message receive "package download error" again or "it only fixed with ver 1.1.1 (something like that) .. Anyone has the same issue as I am.

    Ps help. I stuck for a few days...

    My phone info
    OTB: 1.1.3 16GB
    Original Firmware version: 04.03.13_G

    Using ver2.3 Ziphone to unlock, activate and jailbreak.
    Firmware version: From 04.03.13_G change to 04.02.13_G

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Im on the same boat 1.1.2 waiting to goto 1.1.3 or patch the crash, though it gets better as they day goes by, i just had to rehack everything! ill keep trying though!

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 03-04-2008, 01:14 PM
  2. Installer App Not Working, How do i fix it?
    By LFCLFCLFC in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 02-11-2008, 06:07 AM
  3. [installer 3.0] not working!
    By lolec in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 5
    Last Post: 02-03-2008, 12:39 PM
  4. What the hack?! Working sms, working phone, but no sound.
    By iMags in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 11-30-2007, 05:28 PM
  5. Working Unlocked phone not working anymore!
    By pcgamer in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 9
    Last Post: 09-24-2007, 11:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:54 PM.
twitter, follow us!