Results 1 to 4 of 4
Discuss 1.1.1 restored after mess-up will not activate at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi all, I have a 1.1.1 baught in US that I jailbreaked using jailbreakme.com. Unlocked, ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default 1.1.1 restored after mess-up will not activate

    Hi all,
    I have a 1.1.1 baught in US that I jailbreaked using jailbreakme.com.
    Unlocked, converted it to swedish language and was fully working, though only 300 or so MB of room??

    Did an "in-phone restore" to delete all data, wich fucked up the phone.
    No biggie I thought, just restore to 1.1.1 from i.unlock.no and re-do the unlock process.

    And the bugger just wont activate!
    I have tried lots and lots of times, everything seems to go OK, Safari even exits back to the activation-screen, but then the phone never restarts.

    I have restored back to 1.1.1 several times, everytime with the same results.
    Tried another router just in case, no difference.

    Does anyone have any idea on what might be going on?



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    62
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    bump...........

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    122
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    jailbreakme.com down?

  4. #4
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    restore 1.1.1 and use CARNAVAL 0.8.
    Carnaval use jailbreak.toc2rta.com which always work.

 

 

Similar Threads

  1. 3.01 mess up
    By makktrakker in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 3
    Last Post: 10-11-2009, 05:03 PM
  2. 1.1.3 OTB restored to 1.1.1 but couldnt activate any help
    By sintman in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 9
    Last Post: 03-20-2008, 08:41 PM
  3. i am in a mess please help
    By saurabhbatra in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 9
    Last Post: 11-01-2007, 07:41 PM
  4. This forum is a mess.....
    By hkbloke in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 09-13-2007, 09:06 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 09-10-2007, 06:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:14 AM.
twitter, follow us!