Results 1 to 2 of 2
Discuss [1.1.1 OTB] No service after unlocking with anySIM 1.1 at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I used jailbreakme.com to jail break then I unlocked with anySIM 1.1 It said successfully ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.1 OTB] No service after unlocking with anySIM 1.1

    I used jailbreakme.com to jail break then I unlocked with anySIM 1.1
    It said successfully unlocked but it says no service with my tmobile sim. Any suggestions.
    Thanks in advance



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i have the same problem....help

 

 

Similar Threads

  1. [1.0.2] Unlocking with Anysim problem
    By feltro in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 11
    Last Post: 01-31-2008, 05:22 AM
  2. anySIm v1.1 question for unlocking
    By benrudmik in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 12-09-2007, 11:54 PM
  3. No Service after Anysim 1.1 Need Help
    By Mark0824 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 10-25-2007, 03:44 AM
  4. Forgot to put my sim with anysim 1.1.1. unlocking!!!!
    By macboots in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 10-20-2007, 06:17 PM
  5. iPhone Unlocking Service in the UK. Speedy Service!
    By arthertbc0702 in forum Flea Market
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2007, 03:06 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:39 AM.
twitter, follow us!