Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20
Discuss [1.1.1 OTB] Jailbreak and Activating Won't Work Anymore at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Originally Posted by Sassha No problem! Once I made 8 restores with same iPhone in ...
  1. #11
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    144
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Sassha View Post
    No problem! Once I made 8 restores with same iPhone in 1 day....
    reminds me of yesterday except mine was like 20


  2. #12
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    144
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i have experienced a problem. after i restored and selected wifi it sent me back to the activate screen. As usual i clicked "0" and itstarted ringing and i hit answer but once i clicked it, it immediately sent me to contacts and the screen froze. So i pressed home and did slide for emergency, but then the keypad froze. Then everything froze exept the activate screen. So i rebooted the phone and did "*#307#" then "0" but once contacts opens it freezes. any ideas?

    EDIT: I FIXED IT, BUT AppSnapp wouldn't work without jailbreak.toc2rta.com...Now Running AppSnapp
    Last edited by speedy523; 01-29-2008 at 10:01 PM.

  3. #13
    Respected Professional Array Sassha's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Croatia
    Posts
    687
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    46

    Default

    Quote Originally Posted by speedy523 View Post
    i have experienced a problem. after i restored and selected wifi it sent me back to the activate screen. As usual i clicked "0" and itstarted ringing and i hit answer but once i clicked it, it immediately sent me to contacts and the screen froze. So i pressed home and did slide for emergency, but then the keypad froze. Then everything froze exept the activate screen. So i rebooted the phone and did "*#307#" then "0" but once contacts opens it freezes. any ideas?
    Good!

    After u get to Springboard, run Installer, do not update it(some members expirianced problems with update in 1.1.1 & 1.1.2), install BSDSubsystem, then install Term-vt100.

    Fixing 300mb issue ,Run Term-vt100 and type:

    cd /private/var/root

    then:

    mv Media Media_sym

    then reboot iPhone and it should be fixed. Good Luck!
    Last edited by Sassha; 01-29-2008 at 10:07 PM.

  4. #14
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    144
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by speedy523 View Post
    i have experienced a problem. after i restored and selected wifi it sent me back to the activate screen. As usual i clicked "0" and itstarted ringing and i hit answer but once i clicked it, it immediately sent me to contacts and the screen froze. So i pressed home and did slide for emergency, but then the keypad froze. Then everything froze exept the activate screen. So i rebooted the phone and did "*#307#" then "0" but once contacts opens it freezes. any ideas?

    EDIT: I FIXED IT, BUT AppSnapp wouldn't work without jailbreak.toc2rta.com...Now Running AppSnapp
    It WORKED! Thanx for all ur help Sassha! I have one more ?. Can I just install OKtoPrep and update to 1.1.2 and unlock with AnySIM 1.2.1u, or do i need to virginize? Or do i need to unlock using 1.2.1u on 1.1.1?

  5. #15
    Respected Professional Array Sassha's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Croatia
    Posts
    687
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    46

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by speedy523 View Post
    It WORKED! Thanx for all ur help Sassha! I have one more ?. Can I just install OKtoPrep and update to 1.1.2 and unlock with AnySIM 1.2.1u, or do i need to virginize? Or do i need to unlock using 1.2.1u on 1.1.1?
    YEAAAAAAHHHHH!
    No need for virginize now. Just install Oktoprep and UPDATE to 1.1.2 then Jailbreak 1.1.2, then use AnySim 1.2.1u if u wish, in AIRPLANE MODE!
    Last edited by Sassha; 01-29-2008 at 10:16 PM.


  6. #16
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    144
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    so i did everything, but while unlocking in 1.1.2 anySIM is now stuck on Starting Commcenter. its been there for 5 minutes already, longer then its ever been for me. I dont want to f*@k up the phone, so can u tell me what i should do?

    EDIT: I just decided to exit it, reload the Commcenter manually, restart the phone, and BAM! 5 bars with T-Mobile with Edge
    Last edited by speedy523; 01-29-2008 at 11:07 PM.

  7. #17
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Houston,TX
    Posts
    424
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Did u unlock with Anysim 1.1.2 or Anysim 1.2.1u?

    Just want to make sure which one u used because I will be upgrading in a few days.Sassha said to use Anysim 1.2.1u

    Thanks.
    First ever Apple product I bought : iPhone.

  8. #18
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    144
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by nab7007 View Post
    Did u unlock with Anysim 1.1.2 or Anysim 1.2.1u?

    Just want to make sure which one u used because I will be upgrading in a few days.Sassha said to use Anysim 1.2.1u

    Thanks.
    AnySIM 1.2.1u

  9. #19
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Chicago
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by speedy523 View Post
    so i did everything, but while unlocking in 1.1.2 anySIM is now stuck on Starting Commcenter. its been there for 5 minutes already, longer then its ever been for me. I dont want to f*@k up the phone, so can u tell me what i should do?

    EDIT: I just decided to exit it, reload the Commcenter manually, restart the phone, and BAM! 5 bars with T-Mobile with Edge
    Hey, speedy. How do you reload the Commcenter manually? I'm having the same problem with using anySIM in 1.1.2 and it gets stuck on Starting Commcenter. Your or anyone else's help would be much appreciated. Thanks

  10. #20
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    171
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    if anyone is having a problem with appsnap doing nothing, just open up itunes and pair the phone.. the run appsnapp, should be fine.


 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [Touchscreen] does not work anymore
    By remi in forum Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 02-19-2008, 09:30 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 02-10-2008, 06:29 PM
  3. [1.1.3] HELP! After 1.1.3 I can't jailbreak 1.1.1 anymore!
    By Naujoks in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 6
    Last Post: 01-29-2008, 01:48 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 12-06-2007, 04:31 PM
  5. 1.1.1 won't jailbreak anymore
    By cyfer in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-2007, 07:58 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:21 PM.
twitter, follow us!