Results 1 to 3 of 3
Discuss [1.1.1 H/W Unlocked] [1.1.2 OTB] (Problem) Sound Issues at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I hardware unlocked a 1.1.2 OTB phone and it's now running on 1.1.1 FW. Everything ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.1 H/W Unlocked] [1.1.2 OTB] (Problem) Sound Issues

    I hardware unlocked a 1.1.2 OTB phone and it's now running on 1.1.1 FW.

    Everything else seems to be working but when I go watch a Youtube video I get no sound and when I make a call or receive a call I can't hear other person and they can't hear me unless i click on Speakerphone. I do hear ringer, but can't have a conversation unless Speakerphone is on. Any solutions??

    Note: I've read places with similar problems that you can just plug a headphone in and out a few times and that fixes it, but it's not working for me.

    Any suggestions? Thanks
    Last edited by Marc539; 01-28-2008 at 01:46 AM. Reason: spelling error



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Nobody has had this issue??

  3. #3
    Senior Professional Array cortx7's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Curitiba - PR - Brazil
    Posts
    337
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Restore to 1.1.2 then jailbreak it.

    Apple
    sucks.
    Microsoft rules.


    TurboSIM-like methods? No way.

    - Unlocked Week 47 1.1.3 iPhone, baseband 04.04.05_G.
    - Bought in Minneapolis, MN;
    - Currently on TIM carrier.

    I'm not here to find help. I'm here to help others and give back what I've learned from Hackint0sh.

 

 

Similar Threads

  1. Sound Problem/ Sound Driver Porblem
    By justus in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 4
    Last Post: 09-16-2009, 08:35 PM
  2. Install issues with Sound and Video
    By WildOne in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-25-2009, 02:58 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 04-11-2008, 12:31 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 02-27-2008, 03:34 AM
  5. 1.1.3 Sound issues
    By iiviip3 in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 01-30-2008, 10:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:14 AM.
twitter, follow us!