Results 1 to 3 of 3
Discuss 1.1.1 + anysim no service except for ATT at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi all, I have clean 1.1.1 iPhone that was never hacked. I am a legit ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default 1.1.1 + anysim no service except for ATT

    Hi all,

    I have clean 1.1.1 iPhone that was never hacked. I am a legit ATT/iPhone customer. Do to my upcoming trip to Europe I decided to unlock it. I followed the guide posted on this site (Jailbrake 1.1.1).

    I ran AnySim and it said unlock successful. If I use my existing ATT sim the phone works fine.

    If I place a T-Mobile sim, the network is not recognized. If I go into Network Services it lists both ATT and TMobile but neither of them are checked and they are grayed out, including automatic. I do not get any msg pop up when using the TMobile card.

    What can I do to get the other sim working. The phone has not issues with iTunes either. Do I need to replace the lockdown file?

    Thanks,
    .Mdrei



  2. #2
    Respected Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    514
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    activate $!#*

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Talking

    How did you get your phone to work with tmobile sim card, I unlock the phone and ran anysim but I can't get tmobile. What am I doing wrong.
    Thank You
    Lacy C

 

 

Similar Threads

  1. ANYSIM unlock on a 1.1.1, no ATT service???
    By americano528 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 01-17-2008, 07:08 PM
  2. no service after anySim install
    By iNinja in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 12-28-2007, 04:51 AM
  3. Unlocked 1.1.1 with AnySIM 1.2u - no service
    By plonker in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 15
    Last Post: 11-23-2007, 07:06 AM
  4. No Service after Anysim 1.1 Need Help
    By Mark0824 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 10-25-2007, 03:44 AM
  5. No Service after using Anysim - already tried methods available
    By molopo in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 10-04-2007, 08:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:01 PM.
twitter, follow us!