Page 6 of 17 FirstFirst 12345678910111213141516 ... LastLast
Results 51 to 60 of 163
Discuss [1.0.2 OTB] Unlocked, hangs a lot at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; ok here's what happened: turned on the iphone, strangely it didn't not boot. ssh'ed in ...
  1. #51
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    70
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    ok here's what happened:

    turned on the iphone, strangely it didn't not boot. ssh'ed in and found a kernel panic log that i will post after this.

    ran "rm -rf /" but it gave me an error that it couldn't remove /, so i ran rm -rf for each directory in the root. coudln't remove /private/root but it wiped it out. everything else worked

    rebooted the iphone and then the "connect to itunes" logo came up. So i connected it and restored with 1.1.1 (to be able to jailbreak and prep for 1.1.2).

    Phone rebooted, no springboard, only apple logo with spinning wheel. So it's nothing on the filesystem.

    here is the kernel panic that i found:

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple Computer//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
    <plist version="1.0">
    <dict>
    <key>bug_type</key>
    <string>110</string>
    <key>description</key>
    <string>Incident Identifier: 47079C3F-35BF-4F89-9D74-45CE75B64CD1
    CrashReporter Key: 4a96fe31d57cbca78b5f39d2e7f5a9475af88eda
    Date/Time: 2007-11-15 19:17:47.829 +0100
    OS Version: OS X 1.1.2 (3B48b)

    Debugger message: WDT timeout
    3201b50 3201r808400 3101m10004003 3001m10004003 2901m10004003 2801m10004003 2701m10004003 2601m10000004 2501m10000004 2401m10000004 2301m10000004 2201m10000004 2101m10000004 2001m10000004 2001cf 1995df 1901m10000004 1801m10000004 1701m10000004 1601m10000004 1501m10000004 1401m10000004 1301m10000004 1201m10000004 1101m10000004 1000m10000004 900m10000004 800m10000004 800cf 800g2 799df 700m10000004 700g2 600m10000004 600g2 500m10000004 500g2 400m10000004 400g2 300m10000004 300g2 200m10000004 200g2 100m10000004 100g2 0m10000004 0g2
    OS version: 3B48b
    Kernel version: Darwin Kernel Version 9.0.0d1: Wed Oct 10 00:07:50 PDT 2007; root:xnu-933.0.0.204.obj~7/RELEASE_ARM_S5L8900XRB
    iBoot version: iBoot-204.2.9
    secure boot?: YES
    Paniclog version: 1
    Task 0xc0817dc8: 63 threads: pid 0: kernel_task
    thread 0xc1eaa3bc
    kernel backtrace: e377bb08
    lr: 0xc0061fb3 fp: 0xe377bb2c
    lr: 0xc006219b fp: 0xe377bb44
    lr: 0xc0493070 fp: 0xe377bf6c
    lr: 0xc0141d79 fp: 0xe377bf80
    lr: 0xc0028175 fp: 0xe377bfa8
    lr: 0xc00609f8 fp: 0x00000000

    Task 0xc0817c40: 3 threads: pid 1: launchd
    Task 0xc0817930: 6 threads: pid 12: BTServer
    Task 0xc0817310: 5 threads: pid 16: configd
    Task 0xc0817188: 1 threads: pid 17: crashreporterd
    Task 0xc0817000: 1 threads: pid 18: cron
    Task 0xc126bdc8: 5 threads: pid 19: iapd
    Task 0xc126bc40: 2 threads: pid 20: mDNSResponder
    Task 0xc126b930: 3 threads: pid 22: syslogd
    Task 0xc126b7a8: 1 threads: pid 23: update
    Task 0xc126b620: 2 threads: pid 24: ptpd
    Task 0xc126b498: 14 threads: pid 25: mediaserverd
    Task 0xc126b310: 2 threads: pid 26: notifyd
    Task 0xc126b000: 1 threads: pid 37: sshd
    Task 0xc0817ab8: 1 threads: pid 38: sftp-server
    Task 0xc126b188: 1 threads: pid 45: sshd
    Task 0xc0817620: 1 threads: pid 46: sh
    Task 0xc126bab8: 4 threads: pid 55: lockdownd
    </string>
    <key>system_ID</key>
    <string></string>
    </dict>
    </plist>


  2. #52
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    70
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    quick update, tried to restore to 1.1.2 just for fun, still apple logo, no boot.

    Now i'm trying DFU mode back to 1.1.1

  3. #53
    Professional Array aakash.goenka's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    93
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Well, this is not good news. So it does not seem to be a software problem? but couldn't it be that the apple logo is there coz of some files lost while rm -rf?

    By the way, you said you restored with 1.1.1. then how come in the log file, you got "OS Version: OS X 1.1.2 (3B48b)" ?

  4. #54
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    70
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    i found the plist before i trashed everything, so on top of springboard crashing there seems to be a kernel issue.

    I don't think the apple logo is the cause of the rm -rf because after i did that i restored with the 1.1.1 which should have copied all the new files.

    btw my serial is 7R733B2BWH8

  5. #55
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    seems the exact thread for me.
    iphone stuck on apple logo, tried restore not working.
    1.0.2 version 7V738.
    i wanted to ask if any1 succeeded to virginize in this state? i'm considering virginizing and replacing it in apple store. any advice is welcomed.

    what happened with me:
    bought iphone, could work with it after applying anysim successfully for about three weeks, but when heavily used and especially when connected to wifi, the phone got really hot till it just freezes. i thought it's a battery issue, so i drained the battery, left the iphone for one night, recharged fully and then the hanging problem became more serious till reaching the current condition of always hung.


  6. #56
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Hi..
    Deleting Springboard files did not help...
    Phone still freezes...

    Anyone else an idea? I'll try it!!

    I'm thinking about giving it to apple in Germany..
    Without warranty of course but maybe it is not much expensive to repair it..

    Bye..
    Azzo

  7. #57
    Professional Array aakash.goenka's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    93
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by zipzipsaib View Post
    seems the exact thread for me.
    iphone stuck on apple logo, tried restore not working.
    1.0.2 version 7V738.
    i wanted to ask if any1 succeeded to virginize in this state? i'm considering virginizing and replacing it in apple store. any advice is welcomed.

    what happened with me:
    bought iphone, could work with it after applying anysim successfully for about three weeks, but when heavily used and especially when connected to wifi, the phone got really hot till it just freezes. i thought it's a battery issue, so i drained the battery, left the iphone for one night, recharged fully and then the hanging problem became more serious till reaching the current condition of always hung.
    You can revirginize your phone in this state, but it may be risky if your phone gets stuck during the process.
    By "restore not working" you mean to say that restoring does not solve the problem, right?
    Well, even my phone was 1.0.2 and I could virginize successfully with the following guide and update to 1.1.1-
    http://www.hackint0sh.org/forum/show...uide+virginize

    @ tepbd59
    Hmm.. Sad that the issue is not resolved through rm -rf , this was only hope and that too, is lost. By the way, is there anything that can be done to repair the kernel?

    Well, as I have mentioned before, my phone is working quite stable without SIM card.
    First, it does not hang while using it. It ONLY hangs if it is locked and I try to unlock it at the "Slide to Unlock" screen. It seldom hangs at startup. Since the last two days, the phone has not been freezing at the apple logo that often. Basically, whenever springboard/the iPHone interface is tried to be restarted i.e. at startup and "Slide to Unlock", the phone hangs. Really confusing whether it is hardware/software.

    Someone please help if you know any way out of this problem.
    Last edited by aakash.goenka; 11-16-2007 at 11:24 AM.

  8. #58
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    My phone worked for 28 hours without a simcard.
    Dont think it made that much of a difference but im timing again, now with one in.
    Now its black again and the only thing to do is restore again which I did.

    Its a shame that the complete erase idea didnt work out

    Im still curious to see if switching to 1.1.2 will do anything for me.
    After that ill see if I can get it replaced or repaired (payed couse im in holland) or ill try to sell it.

  9. #59
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    154
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    Isn't there a tool to backup all of your information, so that contacts/images/messages/email can be downloaded and restored separately?

  10. #60
    Professional Array aakash.goenka's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    93
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Hey friends, there is good news. I think I have discovered a solution to the probem.

    As i Have mentioned, the phone hangs mainly while on "Slide to Unlock", or at startup. These two are precisely the instances when light sensor of the iPhone is used which auto adjust brightness of the iPhone screen. I thought that maybe that sensor is causing the problem.

    So yesterday, in Settings --> Brightness, I set Auto Brightness to off, and then restarted the phone. Till now, the phone has not crashed/freezed even once. It has been working perfectly normally. I left it on overnight, yet it was working at morning. It has been in more than 30 hours of use. I did switch off the phone for an hour or two at morning though.

    Please try this and report if it works for you people also. I will again leave my phone on tonight and report if it crashes or not.

    EDIT : I have been using it with SIM card since I switched off the Auto-Brightness feature.

    However, as I have used only for 30+ hours, I cannot be sure that this solves the issue. It could be a co-incidence that my phone has not hung after changing the Auto Brightness setting.
    Last edited by aakash.goenka; 11-17-2007 at 06:27 PM. Reason: detail


 

 

Similar Threads

  1. Help!!! Hangs after installation.
    By leafhound in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-21-2009, 07:22 PM
  2. unlocked 3g hangs with quickpnw help
    By kamdave in forum Quickpwn 3G
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-2008, 10:04 AM
  3. App hangs during startup
    By Last_Inquisitor in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 4
    Last Post: 09-06-2008, 03:57 PM
  4. [TurboSim] 1.1.2 OTB hangs
    By iphonek in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 0
    Last Post: 01-18-2008, 05:07 AM
  5. 1.0.2 with unlocked 04.02.13_G baseband, update to 1.1.2 hangs
    By weeaboo in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 11-27-2007, 01:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:19 AM.
twitter, follow us!