Results 1 to 2 of 2
Discuss [1.0.2] 04.02.13_G, NO WIFI, incorrect SIM!!! at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I have a friends phone: I don't know the steps he used, but basically he ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.0.2] 04.02.13_G, NO WIFI, incorrect SIM!!!

    I have a friends phone:

    I don't know the steps he used, but basically he had a 1.1.1 iPhone, did a jailbreak, unlocked it to use with T-Mobile SIM card, then updated to 1.1.2.

    I have successfully brought the functionality back to phone by downgrading to Version 1.0.2(1C28), but still have Modem Firmware 04.02.13_G (1.1.2). the IMEI begins with-0049, WiFi is un-touchable, not able to be launched, wether ya try to touch it in Settings, or Settings>General>Network - says Wi-Fi No Wi-Fi, and I am getting the message: Incorrect SIM - This iPhone must be used with an approved SIM.

    Any assistance to get WiFi back so i can install SSH to unlock again, or downgrading the Modem Firmware to true Version 1.0.2/1.1.1 so i can jailbreak and unlock successfully again would be more than appreciated.

    Any assistance or guidance towards the right direction for that matter would be much appreciated as well!!

    Thank you for your time, if any further information is needed to diagnose/determine a remedy for this problem, don't hesitate to ask!!
    There is an art to flying, or rather a knack. The knack lies in learning how to throw yourself at the ground and miss. Clearly, it is this second part, the missing, that provides the difficulties...



  2. #2
    Amazingly Knowledgeable Array bezman's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Trinidad
    Posts
    796
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    54

    Default

    better instructions in this thread:

    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=21738
    Last edited by bezman; 01-11-2008 at 01:04 AM.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 02-09-2008, 09:34 AM
  2. [1.1.2 OTB] now with BL3.9_M3S2 and BB 04.02.13_G - no wifi
    By iphonept in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 7
    Last Post: 01-27-2008, 06:46 PM
  3. [1.0.2 OTB] 0049, incorrect sim, 1.1.1 no wi WiFi
    By lolec in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 01-22-2008, 03:07 PM
  4. [1.0.2 OTB] incorrect sim, 0049, no wifi
    By lolec in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 9
    Last Post: 01-11-2008, 04:03 AM
  5. Incorrect sim? NO WIFI?
    By afornebo in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 10-26-2007, 12:51 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:08 AM.
twitter, follow us!