Results 1 to 4 of 4
Discuss WiFi Login Panel (Splash Screen) No Longer Appears at the iOS 4.x (iPhone OS 4.x) - Hackint0sh.org; iPhone 3GS iOS Custom 4.0 (8A293) Modem Firmware 04.26.08 Jailbroken with PwnageTool Unlocked with Ultrasn0w ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Utah
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default WiFi Login Panel (Splash Screen) No Longer Appears

    iPhone 3GS
    iOS Custom 4.0 (8A293)
    Modem Firmware 04.26.08
    Jailbroken with PwnageTool
    Unlocked with Ultrasn0w

    I have read some of the other threads regarding wifi issues. I could not seem to find mention of the problem I am having. Recently I have been able to connect to wifi hotspots which require the WiFi Login Panel, otherwise referred to as the WiFi Splash Screen. Here is an example of what I am referring.



    Since upgrading to 4.0 when I select a wireless network I no longer receive the splash screen, which means I do not have an opportunity to accept whatever terms the wifi admin has set.

    Any ideas on what I need to do to fix this issue?



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi !
    I have the same issue, you can see here http://www.hackint0sh.org/f236/148578.htm an other thread where we talk about that problem but no fix ...

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Try to uninstall OpenSSH, it works for me!

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Utah
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    GregPouet, thank you for the info. I am now watching the other thread for assistance.

 

 

Similar Threads

  1. Stuck on Toshiba Splash Screen!! Help!!
    By RunePKn00b in forum Using Snow Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 07-18-2011, 06:29 AM
  2. My Login Screen is White :(
    By aebmyasz in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-02-2011, 06:23 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 04-22-2011, 02:16 AM
  4. No bootloader splash screen with "lifehacker" method
    By schumonster in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-12-2009, 12:24 AM
  5. HELP - weird line appears on iPhone screen
    By Sebastian25 in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 09-22-2007, 05:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:54 AM.
twitter, follow us!