Results 1 to 7 of 7
Discuss Problem after upgrade to 4.0 at the iOS 4.x (iPhone OS 4.x) - Hackint0sh.org; I recently upgraded to 4.0 with a custom ipsw it took perfectly everything seemed ok ...
  1. #1
    Professional Array djjoep's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    72
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default Problem after upgrade to 4.0

    I recently upgraded to 4.0 with a custom ipsw it took perfectly everything seemed ok but my itunes library is taking forever to resync with my phone and now when i make or take a call the phone stays blank like the censor thinks the phone is still by my ear then the call just hangs up and i have to press the lock button to get the phone back ? should i reinstall the ipsw or is this a normal problem???? Oh i have a 3gs with tmobile with the old boot.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same problem, the screen stays blank after or during a call. But I run on an original 4.0 unjailbreaked. I had a jailbreak on my 3.1.3 though...

  3. #3
    Super Moderator Array n1ckn4m3's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    2,717
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    145

    Default

    I did the same thing -- upgraded 3GS from 3.1.2 with custom firmware to pwned 4.0 and I did not have these problems. That said, there are many people with the iPhone 4 who are complaining about this -- it could very well be a software issue that impacts both the 3GS and the 4 hardware. I've found iOS 4.0 to be very buggy in my testing and several others around seem to agree. I think 4.0.1 should be incoming in the next week or so and clean a lot of the junk up, as well as resolve the "death grip" issue (according to ole' Jobsy, anyway.)
    The preceding forum post has been brought to you by the letter "N" and the number 42.

    iPhone 4, 32GB (iOS 6.1.2 | evasi0n | SHSH: 4.0 - 6.1.2)
    iPad 2 3G, 64GB (iOS 6.1.2 | evasi0n
    |
    SHSH: 4.3 & 4.3.3 - 6.1)

    Restore problems? Read this: http://www.hackint0sh.org/f137/130802.htm

    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare? Please Donate!


  4. #4
    Supporter Array

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    USA
    Posts
    65
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    I am not getting any PUSH notifications from instant messaging, facebook, etc. after pwning to 4.0 on my 3GS...........

  5. #5
    Professional Array djjoep's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    72
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Well I fixed mine it was crashing like that when I installled installous. Its must be some thing in the way it installs that causes it to do that. I uninstalled everything but appsync 4.0. And its working perfectly.


  6. #6
    Super Moderator Array n1ckn4m3's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    2,717
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    145

    Default

    Quote Originally Posted by djjoep View Post
    Well I fixed mine it was crashing like that when I installled installous. Its must be some thing in the way it installs that causes it to do that. I uninstalled everything but appsync 4.0. And its working perfectly.
    Piracy and pirate apps are not welcome here. Read the rules before posting and do not post about piracy again in the future.
    The preceding forum post has been brought to you by the letter "N" and the number 42.

    iPhone 4, 32GB (iOS 6.1.2 | evasi0n | SHSH: 4.0 - 6.1.2)
    iPad 2 3G, 64GB (iOS 6.1.2 | evasi0n
    |
    SHSH: 4.3 & 4.3.3 - 6.1)

    Restore problems? Read this: http://www.hackint0sh.org/f137/130802.htm

    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare? Please Donate!


  7. #7
    Professional Array djjoep's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    72
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    sorry about that. well my phone is working great just wish i could get all of my old winterboard themes to work.

 

 

Similar Threads

  1. Problem after upgrade to 10.6.6 ....
    By maxflyer in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-29-2011, 11:31 PM
  2. SMS problem when upgrade to OS3.0
    By tonyxing in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 2
    Last Post: 08-19-2009, 12:44 PM
  3. Problem after upgrade
    By Evade-worries in forum iPod Touch 1G
    Replies: 5
    Last Post: 12-27-2008, 09:58 PM
  4. 1.1.1 to 1.1.2 upgrade problem!!
    By rambod in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 02-12-2008, 05:32 AM
  5. plz help..big problem with upgrade
    By MistaJackson in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 11-08-2007, 04:09 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:57 AM.
twitter, follow us!