Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20
Discuss No MMS on 4.0 for the 3gs any ideas anybody? at the iOS 4.x (iPhone OS 4.x) - Hackint0sh.org; Hey guys so the title pretty much explains everything I updated my iPhone 3gs to ...
  1. #1
    Advanced Array love2hackstc's Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default No MMS on 4.0 for the 3gs any ideas anybody?

    Hey guys so the title pretty much explains everything I updated my iPhone 3gs to the 4.0 software and I dont have the camera icon in my messaging and when i go to setting and look for the MMS there is nothing there I already tried the restore and that didnt work????????????? Anyone know what to do??
    THANKS



  2. #2
    Supporter Array

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    USA
    Posts
    65
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Wink

    Quote Originally Posted by love2hackstc View Post
    Hey guys so the title pretty much explains everything I updated my iPhone 3gs to the 4.0 software and I dont have the camera icon in my messaging and when i go to setting and look for the MMS there is nothing there I already tried the restore and that didnt work????????????? Anyone know what to do??
    THANKS
    If you aren't on AT&T network then you have to manually enable MMS.


    (Example for T-Mobile)

    Settings>General>Network>Cellular Data Network

    APN: wap.voicestream.com
    Username:
    Password:
    MMSC: http://216.155.174.84/servlets/mms
    MMS Proxy: 216.155.165.50:8080
    MMS UA Prof URL:

  3. #3
    Advanced Array love2hackstc's Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I do have AT&T and I had MMS before the 4.0 update

  4. #4
    Supporter Array

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    USA
    Posts
    65
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    I do not and have not played with iOS4, maybe one of the moderators will chime in. Sorry.

  5. #5
    Advanced Array love2hackstc's Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Alright thank you very much. And yes hopefully one of them will


  6. #6
    Super Moderator Array n1ckn4m3's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    2,717
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    145

    Default

    Not sure.... I'm running iOS 4.0 on my 3GS, upgraded from a jailbroken 3.1.2 to Apple factory 4.0 and my MMS works like a champ. Getting any errors? Or are you just getting timeouts? You on AT&T or on an alternate carrier?
    The preceding forum post has been brought to you by the letter "N" and the number 42.

    iPhone 4, 32GB (iOS 6.1.2 | evasi0n | SHSH: 4.0 - 6.1.2)
    iPad 2 3G, 64GB (iOS 6.1.2 | evasi0n
    |
    SHSH: 4.3 & 4.3.3 - 6.1)

    Restore problems? Read this: http://www.hackint0sh.org/f137/130802.htm

    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare? Please Donate!


  7. #7
    Advanced Array love2hackstc's Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by n1ckn4m3 View Post
    Not sure.... I'm running iOS 4.0 on my 3GS, upgraded from a jailbroken 3.1.2 to Apple factory 4.0 and my MMS works like a champ. Getting any errors? Or are you just getting timeouts? You on AT&T or on an alternate carrier?
    Im on AT&T. Before upgrading to 4.0 i was on a 3.1.3 jailbroken and my MMS worked fine it was as soon as I upgraded my camera icon in messaging wasnt there and when i go to look for the MMS options in the settings there is absolutely nothing. No errors either.

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Do you have the most recent carrier settings?

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Did you hactivate by chance? Using real activation (uncheck activate in Pwnage tool) MMS seems to work fine.

  10. #10
    Advanced Array love2hackstc's Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by dedzombie View Post
    Do you have the most recent carrier settings?
    Yes I believe i do but how would I check??


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Any Ideas?
    By lighter in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 02-03-2009, 09:31 PM
  2. some ideas
    By deathhobbit in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 12-15-2007, 05:20 PM
  3. Ideas Only!
    By carlosvaldosta in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 09-09-2007, 09:52 PM
  4. Some Ideas
    By semthex in forum AppleTV 1
    Replies: 0
    Last Post: 03-30-2007, 10:24 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:00 AM.
twitter, follow us!