Results 1 to 5 of 5
Discuss iOS 4.1 on 3G - YouTube problem at the iOS 4.x (iPhone OS 4.x) - Hackint0sh.org; With PWnageTool I custom created 4.1, everything went fine. Now, it is snappier, all in ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iOS 4.1 on 3G - YouTube problem

    With PWnageTool I custom created 4.1, everything went fine. Now, it is snappier, all in all very good. Works great.

    But, YouTube is not working, tried all 3 YouTube fixes, but still no luck. Any idea?



  2. #2
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    There is no official 4.1 pwnagetool bundle. If you used the bundle from msft.guy - which version did you use? I guess you also used hacktivation (if so it has to be one of the most recent bundles)

    I'm using the first 4.1 bundle from msft.guy with legit activation. Youtube works fine.
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    @NikolaP:
    You're not the only one with this kind of problem.
    Neither PushDoctor nor the three YouTube fixes solved the issue.
    I even tried installing my own certificates I got from activating with a T-Mobile prepaid SIM card.

    Everything else runs fine - apart from iTunes 10 that produces the following error after each synchronisation. I could reproduce it on two systems, Windows and Mac.
    iTunes could not back up iPhone because the backup could not be saved on the computer.
    The sync process itself is finished with success, the backup file in "..\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\" is missing though.

    Does anyone else have this problem with iTunes?

    @Olethros:
    Here is the link to the 3G bundle

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i have the same problem i jailbreaked my iPhone 3G using sn0wbreeze 2.0.2 i cant get youtube to work and i have a wierd problem of gps not locating my position ! its getting very frustrating !
    @k3nny try freeing some space up on ur drive then try again hope it helps !

  5. #5
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    We don't support sn0wbreeze on this forum.

    The YouTube problems are often related to incorrect activation certificates. Either due to hacktivation or restore from iTunes backup.

    Easiest solution usually is to restore iPhone, activate legitimately using a supported carrier sim - then set iPhone up as new - don't restore from iTunes backup.
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!


 

 

Similar Threads

  1. Youtube problem
    By Raging_Ken in forum Blackra1n (3G(S) jailbreak)
    Replies: 5
    Last Post: 01-12-2010, 09:09 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 11-01-2007, 11:44 PM
  3. Youtube problem
    By mikie209 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 10-08-2007, 02:10 AM
  4. YouTube New Problem!!
    By graf9 in forum General
    Replies: 15
    Last Post: 09-19-2007, 12:19 AM
  5. A Different Youtube problem
    By stubbze in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 09-13-2007, 01:05 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:01 PM.
twitter, follow us!