Results 1 to 5 of 5
Discuss SIM problem after Jailbreak & Unlock at the iOS 3.x (iPhone OS 3.x) - Hackint0sh.org; I have successfully jailbreaked my iphone after having to downgrade from 3.1 to 3.0. Cydia ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default SIM problem after Jailbreak & Unlock

    I have successfully jailbreaked my iphone after having to downgrade from 3.1 to 3.0. Cydia was successfully istalled and I unlocked my phone. However, I have just inserted an O2 PAYG sim card and in the top left it just says 'searching'. It's been there for ages now and I'm not sure where to go from here.

    Can anyone help?



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Open the settings app and go to "General" -> "Info"
    If your modem (baseband) firmware is 05.11.07, your iPhone is un-unlockable.

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi

    My iphone firmware is 05.11.07!!! so my i phone will be an ipod?

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    177
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    I suggest you to use ZiPhone. If you have it already then you might want to make sure that you have pressed unlock AND jailbreak on it. I used this program and I had no problems at all. Best of luck

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0


 

 

Similar Threads

  1. iPhone 3GS 3.1 Jailbreak & Unlock Problem
    By champ91 in forum PwnageTool
    Replies: 3
    Last Post: 10-29-2010, 09:08 AM
  2. Problem! 3g network not working after jailbreak and unlock
    By Model Idiot in forum Yellowsn0w (3G unlock)
    Replies: 3
    Last Post: 06-21-2009, 12:55 AM
  3. [Problem] [Solved] No signal issue after unlock/jailbreak
    By DUMBODOGGY in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 09-30-2008, 04:43 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 02-08-2008, 10:13 PM
  5. Replies: 41
    Last Post: 01-27-2008, 11:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:29 AM.
twitter, follow us!