Results 1 to 6 of 6
Discuss No real carrier but carrier name still present at the iOS 3.x (iPhone OS 3.x) - Hackint0sh.org; Hi, my friend has one of the first iPhones 2G, bought from AT&T and since ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default No real carrier but carrier name still present

    Hi,
    my friend has one of the first iPhones 2G, bought from AT&T and since then being used unlocked in Poland.

    It always worked ok, but now we have no idea how to fix a carrier problem. The iPhone shows carrier and in the begining works ok, but after couple hours no calls are possible and no sms is being recived.

    And the iPhone still shows carrier name.

    At first we noticed that problem while upgrading to 2.2.1. But then, after couple days we somehow fixed it - probably because virtual operator which has country roaming in other operator started to build his native stations.

    Since couple of days we have the same problem after ugrading to 3.0. We tried everything we can think about and nothing helped.

    Any idea?

    PS. Maybe my friends operator or sim card is broken?? His iPhone seemed to work ok when he was living abroad for a while.



  2. #2
    Amazingly Knowledgeable Array rugburn's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    965
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    69

    Default

    Could you provide some info for us ....

    version #
    Modem Firmware #

    also when he used the jailbreak ...leave the SIM card in the phone.

    take a close look at the Sim card....make sure it is very clean with no water damage and so on.

    If you have another phone to test the Sim card with...it does not have to be a iPhone ...just to see that the Sim is working.

    thank you
    Last edited by rugburn; 07-07-2009 at 12:26 AM.
    iPhone 1.0.2 OTB->Virginized->1.1.4 FW->Winpwn FW 2.0.1 Quickpwn 2.0.1 to FW 2.2.1->RedsnOw->3.0 FW itunes3.0.1FW->RedsnOw 8 to unlock->RedSnow 0.9.2 upgrade to 3.1.2->iPhone 2g 3.1.2 and as of July 30th,2010->iPhone 4-32GB & iPhone 4-16Gb->Unlocked

    Can someone give me a thumbs up click on Reputation ...thanks

    --------

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    have the same issue here... redsnow'd my 2G iPhone with no issues... have it up and running so everything else works...

    I can make outbound calls but as soon as I get a incoming call, the phone does not RING but the screen shows that someone is dialling in... when I go to answer it, it answers but there is no sound... I've been told the person that calls me doesn't hear anything and I can't hear them.. I wonder if it's rednow or another app that's causing this...

    also as a seperate question, when I go to restore some apps that I have previously downloaded from appstore, it restores but it doesn't appear on my springboard... this goes for Cydia installed apps aswell, e.g. I installed NES and Categories but both don't appear whereas SNES appears...

    Please help...

  4. #4
    Amazingly Knowledgeable Array rugburn's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    965
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    69

    Default

    I would try a re install of redsnOw....

    Make certain you get a very clean version of the Firmware...thanks
    iPhone 1.0.2 OTB->Virginized->1.1.4 FW->Winpwn FW 2.0.1 Quickpwn 2.0.1 to FW 2.2.1->RedsnOw->3.0 FW itunes3.0.1FW->RedsnOw 8 to unlock->RedSnow 0.9.2 upgrade to 3.1.2->iPhone 2g 3.1.2 and as of July 30th,2010->iPhone 4-32GB & iPhone 4-16Gb->Unlocked

    Can someone give me a thumbs up click on Reputation ...thanks

    --------

  5. #5
    Senior Professional Array unl0cker's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    In my Mind
    Posts
    128
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    Yeah Rugburn that's the way.

    And also make sure you setup a new phone (no restored backups).
    Sometimes these backups f** things up.


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default 3g with no ring from incomming calls

    ~TiTanium~
    My 3g was doing the same thing - no ring, no sound and the display would stay lit. I restored several times but this did not fix anything so this last time I did not install liveclock, weather icon or sbsettings and all is fine now.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 22
    Last Post: 05-11-2010, 09:45 AM
  2. [Cydia] Tmobile Carrier Logos (USA) - No More Carrier Logo
    By RiqTosh in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 1
    Last Post: 01-05-2009, 07:32 PM
  3. [Carrier] How to: Change ANY carrier logo!
    By Sassha in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 138
    Last Post: 09-07-2008, 08:40 PM
  4. [Carrier] How to: Change ANY carrier logo!
    By Sassha in forum General
    Replies: 135
    Last Post: 04-03-2008, 01:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:08 PM.
twitter, follow us!