Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
Discuss iPhone 2g running 3.0 problem! so slow at the iOS 3.x (iPhone OS 3.x) - Hackint0sh.org; hi guys i recently upgraded my iPhone 2g to 3.0 but my problem right now ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iPhone 2g running 3.0 problem! so slow

    hi guys i recently upgraded my iPhone 2g to 3.0 but my problem right now is that what i notice is that all my games that use to run smoothly on 2.2.1 are now running slower? do you think this is a bug or maybe hardware issues, ? anyone encounter the same problem after installing/upgrading to 3.0 firmware needhelp...thingking of going downgrade sooneer..



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iphone 2G running 3.0 is very slow loading apps, addresses, etc.

    I am having the same problem. Looks like it is time for the 3GS unless someone has a work around.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default .....

    Hi icurry i found the solution to the problem, just uninstall yellow snow on your cydia and you set to go for that speed blazing iphone. give me feedback once done.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Uninstall Yellow Snow on 2G running 3.0

    Thanks anyway. Yellow Snow is not installed, I assume it is because I used Pwnage Tool when I upgraded to 3.0.

  5. #5
    Senior Professional Array N0B0DY's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    131
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by lcurry12 View Post
    Thanks anyway. Yellow Snow is not installed, I assume it is because I used Pwnage Tool when I upgraded to 3.0.
    That's because Yellowsn0w is for 3G and firmware 2.2.x only. For 2G you just need to run PwnageTool or RedSn0w. That will unlock the baseband.

    For 3G and firmware 3.0 you need ultrasn0w.

    //Rob


  6. #6
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Looks like it is time for the 3GS
    apple marketing team wins

  7. #7
    Amazingly Knowledgeable Array rugburn's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    965
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    69

    Default

    Well its time to turn some stuff OFF...

    go through the phone and turn OFF things you do not use....

    ie: Wifi when not in use turn it OFF
    Data Roaming ...when not in use Turn it OFF
    Auto lock set to...... never
    Location services turn OFF
    Bluetooth ...when not in use turn it OFF
    Mail, Contacts, Calendars..fetch new data...when not in use turn it OFF

    these are just a few items...look around your phone you can find more...



    Quote Originally Posted by mikes511 View Post
    hi guys i recently upgraded my iPhone 2g to 3.0 but my problem right now is that what i notice is that all my games that use to run smoothly on 2.2.1 are now running slower? do you think this is a bug or maybe hardware issues, ? anyone encounter the same problem after installing/upgrading to 3.0 firmware needhelp...thingking of going downgrade sooneer..
    iPhone 1.0.2 OTB->Virginized->1.1.4 FW->Winpwn FW 2.0.1 Quickpwn 2.0.1 to FW 2.2.1->RedsnOw->3.0 FW itunes3.0.1FW->RedsnOw 8 to unlock->RedSnow 0.9.2 upgrade to 3.1.2->iPhone 2g 3.1.2 and as of July 30th,2010->iPhone 4-32GB & iPhone 4-16Gb->Unlocked

    Can someone give me a thumbs up click on Reputation ...thanks

    --------

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    theres an app for that, "memstatus" will help you cleaning the ram of your iphone, then you can run things in high speed. when its clean i notice its faster.

  9. #9
    Amazingly Knowledgeable Array rugburn's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    965
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    69

    Default

    I think it's called MEMORY STATUS...on iTunes App store...cost .99 cents.

    iTunes Store

    Memory Status on the web site cost $1.99

    see the uTube review...yes i spelled it wrong on purpose....thanks

    http://www.youtube.com/watch?v=aSx3s...layer_embedded
    iPhone 1.0.2 OTB->Virginized->1.1.4 FW->Winpwn FW 2.0.1 Quickpwn 2.0.1 to FW 2.2.1->RedsnOw->3.0 FW itunes3.0.1FW->RedsnOw 8 to unlock->RedSnow 0.9.2 upgrade to 3.1.2->iPhone 2g 3.1.2 and as of July 30th,2010->iPhone 4-32GB & iPhone 4-16Gb->Unlocked

    Can someone give me a thumbs up click on Reputation ...thanks

    --------

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Found one of the culprits causing the slowdown

    Quote Originally Posted by lcurry12 View Post
    I am having the same problem. Looks like it is time for the 3GS unless someone has a work around.
    Winterboard is one of the problems. I disabled the Themes and shut down, then restarted after a few minutes. The battery life is better and the time to open and closed has improved dramatically. Hope this helps.


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. iATKOS 10.5.7 IDE running very very slow
    By restino in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 09-01-2009, 10:21 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 03-31-2008, 07:52 PM
  3. [1.1.2] running slow after Jailbreak
    By iBuds87 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 03-22-2008, 10:58 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-22-2007, 02:04 AM
  5. Iphone slow to response after running PACAY
    By hhluong in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 09-19-2007, 06:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:39 PM.
twitter, follow us!