Page 3 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 21 to 30 of 69
Discuss iPhone 2G with 3.0 GM Firmware: YouTube & My Location at the iOS 3.x (iPhone OS 3.x) - Hackint0sh.org; listen guys make sure u got the time and date st up right i had ...
  1. #21
    Senior Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    143
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    listen guys make sure u got the time and date st up right i had the same problem before.

    hope it helps.
    iPhone 4 iOS 4.2.1
    Jailbroken and unlocked
    My website:
    -websites removed, does not comply with site rules related to signatures: see http://www.hackint0sh.org/f18/69493.htm for more details-
    Call In/Out - Yes/Yes
    SMS In/Out - Yes/Yes
    EDGE/WIFI - Yes/Yes
    YouTube - Yes
    Jailbreak-Yes


  2. #22
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Now thinking this may be a carrier file issue. Since we can't load a custom T-Mobile USA carrier profile, these few things may be freaking out.

  3. #23
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    89
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    I also recently updated to 3.0GM my location works perfectly, even better than before since it finds your exact location now. But for some reason youtube does not work. everything else works fine though, im on tmobile usa.

  4. #24
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Sileighty View Post
    I also recently updated to 3.0GM my location works perfectly, even better than before since it finds your exact location now. But for some reason youtube does not work. everything else works fine though, im on tmobile usa.
    Please do us a favor and turn OFF your WiFi radio and see if Location Services still works. If it does, we'll know it's not an activation issue but rather a sporadic one that could be easily fixed.

  5. #25
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    35
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I can conform that my location and youtube don't work after you upgrade to 30GM on a 1st Gen iPhone unlocked to T-Mobile US. If you use WIFI both services work.


  6. #26
    Rookie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same problem on a 1st gen iphone, used outside of the states.
    with the previous betas location was ok, but youtube didn't work. now both don't work. location actually works only if wifi is set to on.

  7. #27
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    89
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    @snoslicer8
    alright i turned off my wifi tried locate me on edge and it still works, youtube doesnt work on edge nor wifi =[
    Last edited by Sileighty; 06-14-2009 at 02:01 AM.

  8. #28
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    59
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Reboot your iphone after turning off WLAN and test it again, please

  9. #29
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    89
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    turned off wifi rebooted tried the first time had no bars location could not be found. i have this trick to get signal i hold the lock button and let it go a right before the shutdown pop up and for some reason i get signal(i usually do it a few times and i get signal). i try again location found =] tried in mutiple places
    So for the record I am on Tmobile USA and locate me works on wifi/edge youtube doesnt work on either.
    I was on 2.2.1 downgraded to 2.0.2 quickpwned with unlock only shift click upgraded to 3.0 and it was activated/unlocked
    Last edited by Sileighty; 06-14-2009 at 02:39 AM.

  10. #30
    Advanced Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    where did you get the 3.0GM ?


 

 
Page 3 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

LinkBacks (?)

  1. 06-19-2009, 03:46 AM

Similar Threads

  1. iPhone 3G with 3.0 Firmware My Location Issue
    By mounism in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 3
    Last Post: 06-20-2009, 03:25 PM
  2. [iTunes] [Firmware] Download location ?
    By jashsayani in forum Tools
    Replies: 1
    Last Post: 07-16-2008, 07:10 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 03-31-2008, 07:42 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 10-19-2007, 01:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:28 PM.
twitter, follow us!