Results 1 to 3 of 3
Discuss WIFI on lenovo s10-2 not working at the Installation - Hackint0sh.org; Hey all, the posts ive found about the lenovo s10 or s10-2 all say that ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default WIFI on lenovo s10-2 not working

    Hey all,
    the posts ive found about the lenovo s10 or s10-2 all say that everything has worked besides audio right out of the box. However My wifi just doesnt want to work no matter what. System profiler says there are no pci cards installed.

    ive tried the shell scripts from here: http://www.insanelymac.com/forum/ind...howtopic=51725

    They all dont work either. I dont know whats going on. Ive tried the hardware switch and its not that either.

    Ive searched everywhere on here, insanelymac and google in general but cant find a solution to my problem. I dont even mind if i have to install osx again so that it works out of the box, jsut need a solution.

    Thanks,
    Mick
    Last edited by organgrinder; 06-24-2010 at 04:49 PM.



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Anyone got any tips for me?

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ok ive done a bit more digging and searching until i came across project: camphor which is a developer creating all intel device support from the 3495? and up including the 5100 a/g/n which I need.

    Project: Camphor

    I previously thought I had a broadcom adapter, but now its clear i dont

 

 

Similar Threads

  1. Lenovo Y570 Not Working... :/
    By Benji Walker in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-27-2011, 03:28 PM
  2. lenovo R61e ThinkPad wifi
    By MrMos3s in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 02-14-2010, 02:35 AM
  3. SL 10.6.2 on Lenovo S12 - Need help with wifi!
    By BigBeluga in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 12-18-2009, 04:40 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 06-19-2008, 05:50 PM
  5. [fan] fan not working at Lenovo 3000 G400
    By yayaq in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 06-10-2008, 12:58 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:12 PM.
twitter, follow us!