Results 1 to 3 of 3
Discuss upgrade from 10.6 to 10.6.4 at the Installation - Hackint0sh.org; I am running good under the ep45-ed3p mb. However, I try to upgrade past 10.6....2, ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default upgrade from 10.6 to 10.6.4

    I am running good under the ep45-ed3p mb. However, I try to upgrade past 10.6....2, .3, or .4 and after the upgrade I go to restart my computer and my monitor turns off when its trying to reload...I assume its my kexts for my video card doing that. How can I get a kext and inject it so I can get this fixed? Im running a GEFroce 9800GT Nvidia Thanks



  2. #2
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Depends on what mode you're running, as x64 and x86 could have different kexts. Removing bad kexts to get you back to desktop to repair video issues.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by romeoz View Post
    I am running good under the ep45-ed3p mb. However, I try to upgrade past 10.6....2, .3, or .4 and after the upgrade I go to restart my computer and my monitor turns off when its trying to reload...I assume its my kexts for my video card doing that. How can I get a kext and inject it so I can get this fixed? Im running a GEFroce 9800GT Nvidia Thanks

    I have the same issue with my 9800GT via HDMI. This has something to do with later versions of OSX disabling the HDMI output. If i connect vai analog it works, and goes to full resolution so the drivers are loaded but simply refuses to do HDMI.

    You didnt say you are using HDMI so this may not be applicable to you.
    HP Pavilion Elite A6857c

    Snow leopard 10.6.2, Asus IPIBL-LB Stock BIOS, Intel Quad Core Q8200 (all 4 cores working) , 8GB RAM, 2x1000GB, nVidia 9800GT (Works), ALC888S (Works), Wireless (Works), LAN (Works)

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 07-20-2008, 05:20 PM
  2. [Upgrade]OTB 1.1.2 Upgrade to 1.1.4 W/O Unlock/Activate/Jailbreak
    By Allingby in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 05-13-2008, 10:36 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: 03-18-2008, 04:37 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 01-25-2008, 08:37 PM
  5. [1.1.3] Jailbreak/Upgrade, does 1.1.2u unlock Survive upgrade?
    By mdfreeman in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 01-25-2008, 04:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:56 AM.
twitter, follow us!