Results 1 to 7 of 7
Discuss Updating iAtkos S3 (10.6.3) to 10.6.4 at the Installation - Hackint0sh.org; Hello. I've managed to successfully install and run iAtkos S3 on Acer 7730G. But after ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Updating iAtkos S3 (10.6.3) to 10.6.4

    Hello. I've managed to successfully install and run iAtkos S3 on Acer 7730G.
    But after updating to 10.6.4 with the official Apple package I get this when booting up:


    Is there any solution?
    Core 2 Duo, 4G RAM, 9600m GT.

    In fact I need this update to install iPhone SDK 4.1, cause it doesn't work on previous versions. Maybe there's a way to run it on 10.6.3?..



  2. #2
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Is your KP picture complete?
    Maybe there is more info.
    Should be able to to update to 10.6.4.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Well, the final message is completely on this picture.
    Maybe there is something printed before this in verbose mode, but things are so fast there, that it's hardly possible to see or to picture it :]

    By the way, I can still boot in safe mode. Maybe there is something to see or modify?

  4. #4
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    It could be some conflicting kexts as mostly happens with update. You would need to delete/remove them.

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    YES! I found the conflicting kext and removed it. Now everything is perfect without any loss in functionality. Thanks a lot, ratvn


  6. #6
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Well done!
    Glad to hear you got it.

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    What was your conflicting kext? I hesitant to update to 10.6.4 before finding all the "quirks."

    Did you do anything special like reloading some drivers after you updated?

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 02-27-2011, 12:27 AM
  2. Updating to 4.0 without updating baseband
    By Riku in forum iOS 4.x (iPhone OS 4.x)
    Replies: 6
    Last Post: 02-07-2011, 09:42 AM
  3. updating Iatkos V5 with Iatkos v7 drivers.
    By tapiwav in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 04-05-2010, 10:14 AM
  4. Updating 3.0 3GS to 3.1+ without updating baseband?
    By dannylu88 in forum PwnageTool
    Replies: 1
    Last Post: 11-03-2009, 09:29 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 07-01-2009, 11:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:37 AM.
twitter, follow us!