Results 1 to 4 of 4
Discuss System config file '/com.apple.boot.plist' not found after install is successful. at the Installation - Hackint0sh.org; This is my first shot at a hackintosh. I have successfully installed OSX 10.6.2 on ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default System config file '/com.apple.boot.plist' not found after install is successful.

    This is my first shot at a hackintosh.

    I have successfully installed OSX 10.6.2 on my MSI a6200 laptop. It runs through the complete install and I get the green check saying install was successful and will prompt to reset. When it resets I let it boot from the hard drive by not pressing anything on boot but instantly get error

    System config file '/com.apple.boot.plist' not found

    I have seen people having thins problem in initial install but not after install when trying to boot up the actual system for the first time. I used Mac OS X Server 10.6 (experimental) for the install.

    I'm sure I am doing something wrong but don't know what. Any ideas.

    Thanks



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    BTW, I'm running VMware 7 on Windows 7 64 bit it it matters

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I am having the exact same issue, using windows 7 64bit, and vmware 7 with Snow_Leopard_10.6.1-10.6.2_SSE2_SSE3_Intel_AMD_by_Hazard(byxta.pp.ua)

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    This is the problem I'm having same iso

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 02-26-2012, 03:47 AM
  2. System configuration file '/com.apple.boot.S not found
    By milestonestudios in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-04-2010, 04:08 AM
  3. System Config File not found?
    By audio84 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 04-19-2009, 06:51 PM
  4. Replies: 18
    Last Post: 06-16-2007, 12:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:49 PM.
twitter, follow us!