Page 14 of 16 FirstFirst ... 45678910111213141516 LastLast
Results 131 to 140 of 153
Discuss Sucessfully installed MAC Snow Leopard 10.6 on DELL STUDIO XPS 16 at the Installation - Hackint0sh.org; can you send me kext? oreimagic@hotmail.com thanks a lot!!!...
  1. #131
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    can you send me kext?

    oreimagic@hotmail.com

    thanks a lot!!!


  2. #132
    Newbie Array

    Join Date
    May 2011
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi there-
    I have snow leopard and windows 7 dual-booting on my xps 1645 (i7, ati 5730) but still have plenty to get fixed up. Could you email me the kexts that you used? Thanks very much!!!

  3. #133
    Newbie Array

    Join Date
    May 2011
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    sorry forgot email, willyrowillyro@yahoo.com
    thanks!

  4. #134
    Newbie Array

    Join Date
    May 2011
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hello...

    i've successfully installed Snow Leopard OS X. then reboot as instructed. open windows 7. installed macDrive 8. go to system/library/extensions. then delete all "ATI..." kexts. then reboot and choose Mac OS drive.

    then, the problem starts. the shut down or restart appears with this note...

    unable to find driver for this platform:\"ACPI\".\n"@sourceCache/xnu/xnu-1456.1.25/iokit/kernel... something like that. what seems to be the problem?

    my pc specs is...:

    HP dx2310
    Intel COre 2 Duo E8400 @ 3.00Ghz
    Intel G33/G31 Express Chipset Family
    2GB ddr2 memory

    Anyone, please help!!!

  5. #135
    Newbie Array

    Join Date
    May 2011
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i have the same problem as Beast321. that message appears after i installed mac OS X. when i remove all the folders with "*ati*.kext", the same thing appears and shows the ff:

    unable to find driver for this platform:\"ACPI\".n"@sourceCache/xnu/xnu-1456.1.25/iokit/kernel... something

    can anyone help me?

    @Beast321: did you find any solutions to your problems?


  6. #136
    Professional Array

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    99
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by nimrod5 View Post
    i have the same problem as Beast321. that message appears after i installed mac OS X. when i remove all the folders with "*ati*.kext", the same thing appears and shows the ff:

    unable to find driver for this platform:\"ACPI\".n"@sourceCache/xnu/xnu-1456.1.25/iokit/kernel... something

    can anyone help me?

    @Beast321: did you find any solutions to your problems?
    DO you have the ATI Radeon Graphics Card...then only delete the kexts files ...otherwise you dont delete..and try it out....

  7. #137
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default kexts please

    Hey, thanks for sharing your guide on how to install OSX the Dell XPS 16 (1640) I think it is the only one around! Anyway could you please send the kext files to me as well: thenorthernpaladin@hotmail.com
    Thanks!

  8. #138
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Sparta, New Jersey, United States
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    so far everything has gone smoothly, i just need keyboard drivers.. can you please send me the kexts [Moderator Edit: email removed, PM user instead] thanks you so much..
    Last edited by Olethros; 08-11-2011 at 08:26 AM.

  9. #139
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi could anybody send me the kexts my email is moderator edit: removed email

    where I am so far. I have it booting no problems just no sound no wifi and cant get the trackpad and keyboard working currently using external ones
    Last edited by Olethros; 08-11-2011 at 08:21 AM. Reason: moderator edit: removed email

  10. #140
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Can you please send the missing kexts to yatrik2004@yahoo.com

    Thanks for the awesome guide!


 

 

LinkBacks (?)

  1. 03-29-2010, 11:19 PM

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 07-13-2012, 01:36 AM
  2. Replies: 52
    Last Post: 12-18-2011, 03:26 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 08-31-2010, 09:34 AM
  4. Snow Leopard on a Dell Studio 17
    By webdevbrian in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 07-29-2010, 12:28 AM
  5. [Help]Snow Leopard on Dell Studio XPS 16
    By superboysahil in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 06-28-2010, 05:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:01 PM.
twitter, follow us!