Results 1 to 2 of 2
Discuss SU1400 cpus=1 at the Installation - Hackint0sh.org; Hi @ all I have always to type cpus=1 with my Intel SU1400. - Any ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default SU1400 cpus=1

    Hi @ all

    I have always to type cpus=1 with my Intel SU1400.

    - Any Ideas to boot with 2 cpus?

    - If not: How can I boot with cpus=1 automaticly?

    Regards

    ch_swat_89



  2. #2
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    You could try correct kext installation, Boot.plist entry or proper system/kernel file/version.

 

 

Similar Threads

  1. CPUS=1, Fix anyone?
    By gr1226 in forum Using Snow Leopard
    Replies: 2
    Last Post: 05-18-2011, 06:57 PM
  2. Only cpus=1 flag boot working
    By Charles Lunn in forum Using Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 04-11-2011, 11:29 AM
  3. Canīt Write cpus=1 on Darwin boot
    By punpanonicus in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 02-23-2010, 05:18 PM
  4. Why is my computer faster with cpus=1 than w/o cpus=1?
    By anand00x in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-12-2009, 12:07 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 05-16-2008, 03:37 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:44 PM.
twitter, follow us!