Results 1 to 4 of 4
Discuss Still waiting for boot device at the Installation - Hackint0sh.org; Well first at all - im a complete newbie at OSx. I've been strugglin' around ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Still waiting for boot device

    Well first at all - im a complete newbie at OSx.
    I've been strugglin' around for a couple of days to get OSx86 working on my PC. Unfortunatelly all failed so I downloaded the Snow Leopard Client server .ISO I tried to install this so I used the -v command, this also gave me the well known 'Waiting for root device' error while everything should work just fine.

    Did some research and did the same as all the others, I've got an IDE DVD-Player and an IDE HD, but yet it wont work, these are my specs.

    Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz (2 CPUs), ~4.4GHz
    Memory: GEIL 2GB PC2-6400 CL5-5-5 DDR2-800
    Hard Drive: Maxtor 125GB 6L120P0 ATA Device
    Video Card: NVIDIA GeForce XFX250 1024MB
    Monitor: Samsung SyncMaster 2223NW (22 Inch)
    Mouse: ROCCAT Kone Mouse
    Mouse Surface: ROCCAT Sota
    Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.090722-1835)
    Motherboard: Asus P5N-MX
    Computer Case: Antec Nine Hundred



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Just managed to get it into the install wizzard however it doesnt recognize any HD's.

    What I did was - Unplugged the IDE cable of the DVD player and used the BENQ USB DVD PLAYER.

    Think there's something wrong when i use 2 devices on 1 cable :/

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    in the install portion you have to open "disk utility" and format the partition to HFS before the installer will see a drive...

    go here to get your graphics card working.

    http://aquamac.proboards.com/index.c...lay&thread=509
    Last edited by p_funk; 03-16-2010 at 08:36 AM.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by p_funk View Post
    in the install portion you have to open "disk utility" and format the partition to HFS before the installer will see a drive...

    go here to get your graphics card working.

    aquamac forums - GFX Strings - How To
    Like I said,the disk utility doesnt recognize my HD, how am I supposed to format it? I know i have to format it to HFS.

    Is it even possible to use a USB DVD player device to install OSx86 on a IDE HD device as it does recognize my USB HD?

 

 

Similar Threads

  1. [Boot Problem] Still Waiting for root device
    By conttt in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 01-19-2010, 02:36 AM
  2. Waiting for boot device error
    By guju45 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-26-2009, 09:28 AM
  3. 'Still waiting for root device' DVD boot.
    By gdscei in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2009, 09:28 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 02-23-2009, 08:29 PM
  5. [Kalyway Installation] Still waiting for boot device
    By orion2087 in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 3
    Last Post: 05-27-2008, 05:54 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:52 PM.
twitter, follow us!