Results 1 to 1 of 1
Discuss Sata not showing when in installation. have picture of boot. at the Installation - Hackint0sh.org; not sure if the pic will help. I am using snowleo 10.6.4 which i read ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Sata not showing when in installation. have picture of boot.



    not sure if the pic will help. I am using snowleo 10.6.4 which i read works on my mobo and processer(only problem is on board sound but i have a creative sound card anyway).
    I have tried all the sata ports with no luck. I am pretty sure my bios is correct because if i install WINXP it can see my sata driver with no added driver.

    My board is a GA-MA770-UD3, AMD phenom II 3.0ghz 940, 4870x2.

    The bios is a cmos. i went threw the settings and i think everything is right. But maybe not since i can't see the hard drive.

    If someone can help me i would really appreciate it!
    Last edited by lgevo; 07-23-2011 at 11:22 PM.



 

 

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 04-04-2009, 04:21 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 01-28-2009, 07:50 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 06-10-2008, 04:37 AM
  4. Showing the Desktop Picture
    By mac_angel in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 12-24-2007, 10:33 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:58 PM.
twitter, follow us!