Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
Discuss Problem with the installion (iDeneb V3) at the Installation - Hackint0sh.org; Hi sam, i succes to install the osx but now i have other problem. when ...
  1. #11
    Rookie Array exlone's Avatar

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi sam, i succes to install the osx but now i have other problem.
    when i need to write the commands to boot the system, when i finish with the all commands and write exit, it's look like it stock and dont moving.
    what now the problem ?
    Last edited by exlone; 07-19-2011 at 05:52 PM.


  2. #12
    sam
    sam is offline
    Chief of Administration
    iPhone Dev Team
    Array sam's Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1,852
    Post Thanks / Like
    Downloads
    35
    Uploads
    277
    Rep Power
    10

    Default

    What exactly do you write ? Videos alway shelp, some errors are jsut one thing, hard to describe.
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.
    Follow me on twitter: http://twitter.com/sam_hackint0sh

  3. #13
    Rookie Array exlone's Avatar

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I worte there this -
    1) -s
    2) mount - uw /
    3) passwd root, i wrote the password that i want and after
    4)touch /var/db/ .AppleSetupDone
    5) exit
    and than its write some thing like my model of my motherboard and its stock.

  4. #14
    sam
    sam is offline
    Chief of Administration
    iPhone Dev Team
    Array sam's Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1,852
    Post Thanks / Like
    Downloads
    35
    Uploads
    277
    Rep Power
    10

    Default

    Ok, you are going the wy via singleuser mode? o.O If you can boot to -s, can you boot to safe mode using -x ?
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.
    Follow me on twitter: http://twitter.com/sam_hackint0sh

  5. #15
    Rookie Array exlone's Avatar

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    still not working, i dont know what to do..


  6. #16
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    umm a little help here... i'm new. can i install a mac os on a gateway NV series with an AMD processor???

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Snow leopard reboot at Loading Darwin installion dvd
    By akash227 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-21-2011, 07:50 AM
  2. Installion os x on sony vaio help
    By Famou2 in forum Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 02-09-2011, 07:37 PM
  3. iATKOS S3 Installion on HP Pavilion
    By UT8F in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 06-19-2010, 07:47 AM
  4. Dell Inspiron 1525 Installion Help.
    By Symoizez in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-15-2010, 04:56 AM
  5. iDeneb problem + Boot Selector problem
    By KevinB in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-25-2009, 09:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:18 PM.
twitter, follow us!