Page 4 of 12 FirstFirst 123456789101112 LastLast
Results 31 to 40 of 114
Discuss Problem with iAtkos v7 at the Installation - Hackint0sh.org; Herei is picture after installation. Do you know which format is supporting for pictures, i ...
  1. #31
    Professional Array Neotanker's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Azerbaijan
    Posts
    63
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default Picture

    Herei is picture after installation. Do you know which format is supporting for pictures, i did for jpeg, it was invalid.
    Last edited by Neotanker; 04-24-2010 at 08:54 PM.


  2. #32
    Senior Professional Array Dj Osiris's Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    439
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    43

    Default

    It should work so long as it is 19.5kb or below. Try putting it in a zip or go here link. Upload your pic then copy the url. When you post reply here click the little icon with the sun and mountain and paste the url.

  3. #33
    Professional Array Neotanker's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Azerbaijan
    Posts
    63
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default picture

    it is not workin, best so IMG_0010.jpg - ImageHost.org
    this picture is after installation. it is only loading and loading. Friend, i have keybord PS2, but mouse USB, is it problem, because i check x86ACPI, but information says that x86ACPI is not working with voodooPS2, third is workin well. is it right? minus x86ACPI apple logo not loading., i think i must choose it, or something ells must help me. Step by step, begin from BIOS, i ll take pictures of my bios settings.

  4. #34
    Senior Professional Array Dj Osiris's Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    439
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    43

    Default

    BIOS settings not needed right now. Here install with these options do not select anything else, except perhaps your wired ethernet and language. Forget about wireless and audio for now.

    iATKOS v7 Settings
    :::::::::::::::::::::::::::

    iATKOS v7 Main System
    Chameleon v2
    /Extra Directory
    DSDT
    AppleDecrypt
    Disabler
    OHR
    NVEnabler
    AHCI
    Voodoo PS2
    NTFS-3G

    Make sure BIOS is set to AHCI and the partition your installing to is formatted HFS+ Journaled. Let me know how it goes.
    Last edited by Dj Osiris; 04-24-2010 at 09:55 PM.

  5. #35
    Senior Professional Array swordsman's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by Neotanker View Post
    it is not workin, best so IMG_0010.jpg - ImageHost.org
    this picture is after installation. it is only loading and loading. ......
    that is not a helpful picture ,there. But this could be the famous Still waiting... sign or the video card. So you must select the ICHx Kext (Intel AHCI SATA) and try NVinject kext for video. On Chameleon or Darwin screen (*when countdown) press F8, type: -x32 -f -v
    and take a picture...say Steeeevee...
    Last edited by swordsman; 04-25-2010 at 01:08 AM.


  6. #36
    Professional Array Neotanker's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Azerbaijan
    Posts
    63
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Dj Osiris View Post
    BIOS settings not needed right now. Here install with these options do not select anything else, except perhaps your wired ethernet and language. Forget about wireless and audio for now.

    iATKOS v7 Settings
    :::::::::::::::::::::::::::

    iATKOS v7 Main System
    Chameleon v2
    /Extra Directory
    DSDT
    AppleDecrypt
    Disabler
    OHR
    NVEnabler
    AHCI
    Voodoo PS2
    NTFS-3G

    Make sure BIOS is set to AHCI and the partition your installing to is formatted HFS+ Journaled. Let me know how it goes.
    Ok. i ll try it. no network driver. OK OK.

  7. #37
    Professional Array Neotanker's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Azerbaijan
    Posts
    63
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by swordsman View Post
    that is not a helpful picture ,there. But this could be the famous Still waiting... sign or the video card. So you must select the ICHx Kext (Intel AHCI SATA) and try NVinject kext for video. On Chameleon or Darwin screen (*when countdown) press F8, type: -x32 -f -v
    and take a picture...say Steeeevee...
    Hi friend. i know that it is not so helpfull, but i want to show what is problem. i ll try your variant too. i ll seee what will happen. And i ll take a picture a put it here

  8. #38
    Senior Professional Array Dj Osiris's Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    439
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    43

    Default

    Ok let me know . Hey also when installation is done reboot but leave disc in when it ask you to press any key to boot just ignore it. Let it run for awhile if the apple screen freezes. Power down and remove disc then try and boot.

  9. #39
    Professional Array Neotanker's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Azerbaijan
    Posts
    63
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default Answer

    Quote Originally Posted by Dj Osiris View Post
    Ok let me know . Hey also when installation is done reboot but leave disc in when it ask you to press any key to boot just ignore it. Let it run for awhile if the apple screen freezes. Power down and remove disc then try and boot.
    Hi my friend. I try 4 times today.
    1)all what had you write to me- it not work. i change bios setting but no action.
    2)i try with x86acpi, it begin to load but non desktop
    3)for x86 acpi i try APIC. apple logo error was
    4)this time for Venable i try Nviject- ahain same problem like second!
    DJ Osiris can we begin from bios setting. because i am looking on ebay they changing more setting in bios before installation, in forums people says that perfect only change IDE to AHCI. but which is right! Look i am just changingin IDE to AHCI and ACPI 2.0 Support sometimes Enable or Disable(i dont know correct) and booting DVD!

  10. #40
    Senior Professional Array Dj Osiris's Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    439
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    43

    Default

    Sorry to hear that . You didn't pick anything under Kernel did you? You used the exact settings, nothing more nothing less? About BIOS settings you can try changing them but the AHCI part is the most important. Just to let you know most people are using a modded BIOS to get running with this board! Also you did boot with cpu=1 -f -x -v right?


 

 

Similar Threads

  1. iATKOS v7 Problem
    By l2ounak in forum Using Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 01-19-2010, 06:08 PM
  2. Problem iAtkos v5i 10.5.5 :(
    By gguido in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 12-09-2009, 08:22 PM
  3. having problem with iAtkos v7 10.5.7
    By combat7up in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 11-10-2009, 02:22 AM
  4. iATKOS DVD problem
    By em2241992 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 09-02-2009, 10:09 PM
  5. [iATKOS Support] Problem installing iATKOS v2.0i
    By kingtut2142 in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 17
    Last Post: 06-02-2008, 02:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:58 PM.
twitter, follow us!