Results 1 to 4 of 4
Discuss OSX on Sony Vaio CW2S1E (i3 330) at the Installation - Hackint0sh.org; Hey Guys, at the very first I would like to say sorry, my English is ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default OSX on Sony Vaio CW2S1E (i3 330)

    Hey Guys,

    at the very first I would like to say sorry, my English is not the very best.

    Now, what I want to do is to install Mac OSX on my new Sony Vaio CW2S1E. There is the following hardware in it:

    - Intel i3 330 CPU (2x 2,16Ghz)
    - 4GB DDR3 Ram
    - Intel P55 Express Chipset
    - nVidia GT330m 515MB

    As a havn't worked on OSX86 very much, I just don't know if it is possible and wich Image i should use. I want to use OSX to work with XCode, because I would like to try, if I could do some small iPhone Apps. It doesn't really matter if it`s Leopard or Snow Leopard, I just want to try a newer version of XCode.

    Could someone please tell me, if this is possible in general an wich Image I should have a try with?

    Thanks and my best wishes ;D

    MNalger



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Doesn't anybody have an idea?

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    May 2011
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello,

    I have instaled OSX in "safe mod" on my Vaio vpccw2s1e:

    Intel I3 330M 2.13GHZ
    Nvidia 330M
    500 GO
    4 GO

    I can only start OSX in safe mod, but ethernet, sound, USB and graphique card, are not work.

    When I try a combouptade, OSX shutdow and can't start...

    So I can't make a combouptdate, otherwise I need to restart the OSX install...

    When I try to installe some kext, OSX can't start aswell...

    In fact the Iboot's safe mod lock the sound, ethernet, and the comboupdate instalation... So I have to start OSX in normal mod.

    But When I try to start in normal mod, I have a kernel panic 30 seconds later...

    Could you tel me why OSX can't start in normal mod? (I need an other Iboot? or a patch, a driver for my motherboard?)

    Please help!

    here is a verbose boot:
    Last edited by glapi; 05-15-2011 at 09:46 PM.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    May 2011
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    up please nobody can help us?

 

 

Similar Threads

  1. Vaio VPC CW2S1E OSX installation problems
    By glapi in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-27-2011, 05:36 PM
  2. Mac OS X on Sony Vaio
    By filipg96 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-03-2011, 02:04 PM
  3. Sony Vaio
    By woodyman in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 03-21-2011, 11:46 PM
  4. Sony Vaio AR 31M
    By wolfruaz in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-15-2009, 11:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:02 AM.
twitter, follow us!