Results 1 to 6 of 6
Discuss No video for installer at the Installation - Hackint0sh.org; Hello, I am trying to install 10.6.3 on to my PC. I have a Giga-byte ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default No video for installer

    Hello,
    I am trying to install 10.6.3 on to my PC. I have a Giga-byte EP45-UD3LR motherboard, 4 GB RAM, and a Diamond ATI 4670 with 1GB DDR. I have tried to used the iBoot Supported cd as well as the iBoot ATI cd. I can boot the install disk and see the gray Apple logo, but when it should be switching to the installed the screen goes black and I no longer get any video. I had my monitor hooked up by DVI and thought maybe the installed only supported VGA, so I swapped cables and rebooted. again the screen went black. Any ideas what I need to do to get this working?



  2. #2
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by bgsneeze View Post
    Hello,
    I am trying to install 10.6.3 on to my PC. I have a Giga-byte EP45-UD3LR motherboard, 4 GB RAM, and a Diamond ATI 4670 with 1GB DDR. I have tried to used the iBoot Supported cd as well as the iBoot ATI cd. I can boot the install disk and see the gray Apple logo, but when it should be switching to the installed the screen goes black and I no longer get any video. I had my monitor hooked up by DVI and thought maybe the installed only supported VGA, so I swapped cables and rebooted. again the screen went black. Any ideas what I need to do to get this working?
    Have you tried to boot with option -x -v?
    That board is one of the most OSX friendly you can get.
    Should be able to boot VESA through installation. Have you searched for any problem particular to your 4670? May have to remove ATI kexts prior to installation, maybe?

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default I tried the -x option and that did not work.

    I tried the -x option and it did not work.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Some video

    I tried the HDMI output on the video card, and it works. How do I enable DVI and VGA outputs?

  5. #5
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Are you able to finish the installation and get into OSX?


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I was able to install OS X but I still only have HDMI output. The strange thing is if i disconnect my monitor from the DVI output the HDMI turns off. When I go to the display properties control panel it shows as being connected to the monitor, yet the monitor has a no signal message.

 

 

Similar Threads

  1. Youtube and Installer problem after 1.1.3 Jailbreak (via installer)
    By QuaCk QuaCk in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2008, 04:42 PM
  2. [HELP Installer] Jailbreak installer stuck on source refresh
    By mechanixhorseman in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 02-04-2008, 09:08 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 01-30-2008, 01:52 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:33 PM.
twitter, follow us!