Results 1 to 2 of 2
Discuss NO response after Loading Darwin/x86 at the Installation - Hackint0sh.org; Hey I am new to this and I am trying to install MAC OS X ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default NO response after Loading Darwin/x86

    Hey I am new to this and I am trying to install MAC OS X Snow Leopard on my Acer Extense 5630
    Spec of the system - follows

    Name : Intel Mobile Core 2 Duo T6500 @2.10Ghz
    Package : Socklet p(478)
    CPU EXT : MMX SSE SSE2 SSE3 SSSE3 SSE4.1 EM64T
    Core Speed : 1197.1Mhz
    Multiplier : x6.0
    Bus Speed : 199.5 Mhz
    Rated FSB : 798.1MHz

    Motherboard:
    Acer Homa with Intel Chipset GM45/GM47
    Southbridge : Intel 82801IM (ICH9-M)

    BIOS : Phoenix V1.32

    Memory : DDR2 2048 MBytes (PC2-5300)(333MHz)

    GPU : 5 Express Chipset Family Rev 7

    I had made a BOOT132 CD using the Generic ISO. The system boots fine with the CD and Darwin screen comes up and I boot to the default boot device and then the screen goes to Loading Darwin/x86 and below that I see a blinking cursor and nothing happens after that.

    I do not understand where I am going wrong. Any help will be much appreciated.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I am having the same problem, it would be great if someone could help?

 

 

Similar Threads

  1. loading darwin/x86 and shut down
    By Benjamin Kim in forum Using Snow Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 03-19-2011, 08:26 PM
  2. Reboot At Loading Darwin x86
    By mickpitkin92 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-16-2011, 08:30 PM
  3. Freeze on 'Loading Darwin /x86'
    By kattefisk in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-28-2010, 03:51 PM
  4. Loading Darwin/X86 Then Reboot
    By Wilabob in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-13-2009, 01:43 AM
  5. Reboot after Loading x86 Darwin
    By henrikroxs in forum Installation
    Replies: 24
    Last Post: 06-07-2009, 07:32 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:43 AM.
twitter, follow us!