Results 1 to 1 of 1
Discuss No Boot at the Installation - Hackint0sh.org; I have an Intel DG965WH core 2 duo MB 2 GB Ram, 1TB SATA HD, ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Alpharetta, GA
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Help Needed with Intel DG965WH Motherboard

    I have an Intel DG965WH core 2 duo MB 2 GB Ram, 1TB SATA HD, LG DVD sata. Video is on board.
    I have managed to get OS X 10.6.3 onto my partitioned HD but the HD will not boot. Even by using the boot-132 CD which did allow me to partition and load OSX 10.6.3 it still does not boot into the OS. I have both the SATA set to AHCI and HPET. I can get to the boot-132 CD to boot and see the HD and have tried using the -v-x-f setting but it crashes as soon as I hit enter. I am not trying to dual boot and there are no other cards installed.

    PS: I can see the partitions, folders and files on my Windows 7 computer using Macdrive 8 so I know it installed.

    Is there some one out there that can give me some assistance to at least boot into the MAC OS?
    Last edited by Djones; 03-09-2011 at 11:45 PM.



 

 

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 02-16-2012, 08:33 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-09-2011, 11:59 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-08-2010, 02:49 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 05-02-2009, 05:07 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 05-14-2008, 09:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:38 PM.
twitter, follow us!