Results 1 to 2 of 2
Discuss Need help with Sound And video on my hackintosh at the Installation - Hackint0sh.org; I just finished installing Snow Leopard on my new hackintosh, installation went fine but I ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Need help with Sound And video on my hackintosh

    I just finished installing Snow Leopard on my new hackintosh, installation went fine but I am having a few issues .
    As an installation method i used Empire EFI boot loader and a legit copy of Snow Leopard.
    My system specs are
    Motherboard - Asus P5Q Pro Turbo
    Video card -EVGA 9500GT
    Hard drive-Western Digital 500GB Serial ATA

    First issue Sound. I used Kext helper for installing Kext but it just won't work
    Second issue video , if I try to change display resolution i lose the video and i have to reboot.
    Any help provided would be appreciated



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Some has be able to help me with this issue?

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:23 AM.
twitter, follow us!