Results 1 to 1 of 1
Discuss Need Help, Installed Hazard OSX Hazard, or iAtkos at the Installation - Hackint0sh.org; I am having issues when installing your copy of Snow_Leopard_10.6.1-10.6.2_Intel_AMD_made_by_Hazard and Iatkos s3 10.6.3, I ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Need Help, Installed Hazard OSX Hazard, or iAtkos

    I am having issues when installing your copy of Snow_Leopard_10.6.1-10.6.2_Intel_AMD_made_by_Hazard and Iatkos s3 10.6.3, I tried standard install with no custom settings, I tried with both boot loaders, and no updates, tried with boot loaders and updates and legacy cpu drivers and ioata fix files, can't seem to get the right combination. I either get the ioata kernel issue, or it will boot into SL and prompt me to restart.
    Tried GUID format with journaled and MBR journaled, still no luck
    I tried the arch=i386 on install and after install on boot, still no luck.

    Just hoping you may be able to help my system is a LG laptop LW70-4JGA 1.73GHz
    Processor
    Pentium M 1.73(Dothan)
    ATI Mobility Radeon X600
    IDE HDD
    CMedia Sound 5.12.01
    Marvell Lan
    Intel Pro/BG wireless card
    Intel 915PM chipset
    1gb ddr ram
    1.5506.0807.01 Intel GMA Driver Ver

    If anyone can advise what customized settings or any advice I would really appreciate it.

    EDIT: Finally installed without kernel issues, however when SL boots I see the grey screen with the spinning wheel but it doesn't seem to go past there. I have just tried to boot using -v -x parameters and its still doing its thing after 10-20 min, the USBF count is up to 1200+ and still going up. Any ideas anyone?

    Thank you very much.
    Last edited by quickvan; 01-10-2011 at 01:20 PM.



 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-05-2011, 10:51 AM
  2. Help to install 10.6.6 Hazard to my PC
    By dikh in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 05-20-2011, 11:36 PM
  3. Installed Leopard hazard on my pc but wont boot up.
    By paolobabe99 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-18-2011, 12:40 AM
  4. Cannot able to boot with dvd of Mac os x hazard
    By techchetn in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2010, 09:02 AM
  5. Problem With Lan on 10.6.2 hazard
    By amku2000 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-09-2010, 09:04 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:36 PM.
twitter, follow us!