Results 1 to 2 of 2
Discuss MyHack Installation Problem at the Installation - Hackint0sh.org; I'm a complete newbie to this but willing to learn! I'm attempting to use the ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default MyHack Installation Problem

    I'm a complete newbie to this but willing to learn!

    I'm attempting to use the myHack method to install Snow Leopard on a new build. The parts are as follows:

    ASUS P7P55D-E P55 Socket 1156 8 Channel Audio ATX Motherboard
    Inno3D 9800GT Esave Edition 1GB GDDR3 DVI VGA HDMI Out PCI-E Graphics Card
    Intel Core i5 650 3.20GHz Socket 1156 4MB L3 cache

    The problem is that installation hangs on the apple logo after the bootloader loads the installation file.

    Any help would be greatly appreciated!

  2. Thanks desfocado thanked for this post.
    Like desfocado liked this post.


  3. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation

    I've got the same problem. Perhaps it is related to the chocolate kernel, because I've got an AMD Phenom II x4 955 and you've got an Intel Core i5 and since we both need it, maybe we didn't do it right.


    My specs:

    AMD Phenom II x4 955 3.2GHz
    Gigabyte GA-MA780G UD3H
    500 GB Seagate
    My thumb drive is a Kingston Datatraveler C10 8GB
    ATI HD 3870 (I've got GraphicsDisabler on so it doesn't matter)
    4GB OCZ 800MHZ RAM

 

 

Similar Threads

  1. Welcome screen loop since installing myHack
    By idan192 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 08-21-2010, 10:17 AM
  2. myHack 1.1 and 3D acceleration problem
    By late in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 3
    Last Post: 08-06-2010, 02:20 AM
  3. Installation problem
    By Halo360 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 02-12-2010, 07:10 AM
  4. Problem after installation
    By shabizon in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-03-2009, 02:54 AM
  5. Problem after installation... help!
    By doli in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 02-10-2008, 11:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:33 PM.
twitter, follow us!