Results 1 to 8 of 8
Discuss MSI Wind u110 refuses to boot at the Installation - Hackint0sh.org; I was wondering if anyone had any information on this. I have an MSI wind ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default MSI Wind u110 refuses to boot

    I was wondering if anyone had any information on this. I have an MSI wind u110 (model number MS-N012). I've tried to install with the ideneb 1.4 build and iakos v7. With epic failure both times. Someone sitting next to me has booted both times with a u100 no problem. We are using an 8gb flash drive. Ideneb would hang up at an error. Iakos would perform a hard reboot. Does anybody out there have any information on this? Thanks for all your help ahead of time.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    update I tried to boot with external dvd and no dice. It ended up hanging at this error:
    Code Signing: cs_invalid_page: p=41[configd] clearing cs_valid


    sorry about the double posting...had a connection problem.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I just got the MSI Wind U110 and I tried installing the Hackintosh too. It wouldn't install for me as well. Does anyone has any info on this? Did they install counter measures to prevent installing the OS? I didn't want to start a new thread so I decided to post here instead. At least I actually searched.

  4. #4
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by lilannie View Post
    I just got the MSI Wind U110 and I tried installing the Hackintosh too. It wouldn't install for me as well. Does anyone has any info on this? Did they install counter measures to prevent installing the OS? I didn't want to start a new thread so I decided to post here instead. At least I actually searched.
    What is your system specs?
    Atom N270? Or its newer family? Chipsets?
    It runs better with SL instead of Leopard.

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    MSI wind U110 eco model MS-n012

    intel atom Z530 @ 1.66ghz


  6. #6
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Providing you have the same family chipsets with other Atoms then you can try NetbookMaker/Installer or there is also WindOSX image/DVD pre-made just for MSI Wind netbook.

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Where can I get the pre-made iso?

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Patrai, Greece
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have an msi wind u110. I managed to boot from installation usb iATKOS s2 v2. The secrete is: after restoring the image to the usb install on it chameleon 2 RC4. Then I pasted the gma500***.kext (looks something like that) in extensions folder of chameleon. Then I tried to install it but the installation cant see my internal HD. So I installed it on an external sata 2.5 to USB hd. Any Ideas why I cant see my internal disk?

 

 

Similar Threads

  1. msi wind u110 refuses to boot
    By flagass in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 12-03-2009, 02:21 AM
  2. Constant restart; refuses to boot.
    By The.Se7enth in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 06-07-2009, 11:11 PM
  3. 1.5.2 refuses to boot
    By Spacerat in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 12-27-2008, 10:52 PM
  4. USB Drive Refuses To Boot ATV
    By latapeze in forum AppleTV 1
    Replies: 1
    Last Post: 04-20-2007, 05:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:18 AM.
twitter, follow us!