Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27
Discuss Keep Getting error message or notebook keeps rebooting HELP!!!! at the Installation - Hackint0sh.org; Originally Posted by mex83 I been playing around and installing it again... and it will ...
  1. #21
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by mex83 View Post
    I been playing around and installing it again... and it will load into safe boot... when I restart I get a message on boot screen stating:

    Bad Sleep Image Header Signature
    hibernate

    after 5 10 seconds notebook will turn off and it will repeat it over and over.
    Hi there,
    I've done some searching for that nForce 430, and it looks like your iPC 10.5.6 should have the correct chipsets driver. So here is the link along with guide to set it up. It's not your exact model, but in the same board/chipsets family and it may serve your purpose.

    HCL 10.5.6/Desktops - OSx86

    Take a look and maybe try it to see.
    Good luck.
    Regards,


  2. #22
    Rookie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have been trying all day today... and nothing would work... also not sure if you read all the information on the link you gave me but it says that the system crashes every 2-3 hours... I think I am going to put this project on the side for now until I buy a used notebook that has a better fit and that has an Intel Processor seems that Intel processors work more smoother than AMD... But thanks for all the help. I had to reinstall windows all over again and I just have to stay with windows for now.

    At least all this installing made my wireless card work again on my notebook.

  3. #23
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by mex83 View Post
    I have been trying all day today... and nothing would work... also not sure if you read all the information on the link you gave me but it says that the system crashes every 2-3 hours... I think I am going to put this project on the side for now until I buy a used notebook that has a better fit and that has an Intel Processor seems that Intel processors work more smoother than AMD... But thanks for all the help. I had to reinstall windows all over again and I just have to stay with windows for now.

    At least all this installing made my wireless card work again on my notebook.
    Sure, it's your choice.
    About the crash, it's for that model. Beside, after installation finish, system should be updated to later version anyway, so not quite sure about the crash.

    Cheers,

  4. #24
    Rookie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I will try again just for shits and giggles but I wont be able to use ideneb 1.6 i will have to use ideneb 1.4 since thats the only one that seems to work when my notebook boots. IPC and Ideneb 1.6 gets stucks at waiting for boot device. Should I try with with ideneb 1.4 ?

  5. #25
    Rookie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    One more question after installation has finished and it shuts down should I eject the DVD or leave it in the rom?


  6. #26
    Rookie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by mex83 View Post
    One more question after installation has finished and it shuts down should I eject the DVD or leave it in the rom?
    Ok so I did the install with the specs you gave me ratvn. I had to choose inforce since the video driver that is in the specs is not in ideneb 1.4. Now I get to the point where it starts up and I get the grey start up screen with the apple logo and the scrolling loop. I can't get past that point. It freezes any suggestions to fix that ?

  7. #27
    Rookie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have a question... I have someone who is offering me to buy a compaq DV6000 from him. my question is if the compaq DV6000 is compatible since my f500 is not. Let me know it has an AMD processor also if that helps.

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Error message?????
    By chrisjeymy1 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 09-05-2010, 05:53 AM
  2. Restart error when rebooting my laptop
    By mujahidmd in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 09-10-2009, 06:00 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 08-28-2008, 04:13 AM
  4. How to Fix Error Message.
    By Sfx103 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 02-29-2008, 03:19 AM
  5. 1.1.2 JB Error Message
    By nickmcdermott12 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 02-06-2008, 10:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:54 PM.
twitter, follow us!