Results 1 to 2 of 2
Discuss iPC doesn't boot after update at the Installation - Hackint0sh.org; Hello, I've installed iPC OSx86 10.5.6 Universal Final, on my pentium 4 with Gigabyte GA-G33M-S2L ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iPC doesn't boot after update

    Hello, I've installed iPC OSx86 10.5.6 Universal Final, on my pentium 4 with Gigabyte GA-G33M-S2L motherboard. It worked perfectly until I decided to do an update.

    now the system doesn't boot, when it reaches the boot process it just restart all over again. and it can cycle like this forever.

    need some help, thanks.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    This mobo works on snow leopard, upgrade!

 

 

Similar Threads

  1. Hazard doesn't boot, help?
    By Slackulator in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-31-2011, 03:26 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 05-08-2010, 02:49 PM
  3. Help! It doesn't boot!
    By separiasd in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-2009, 05:57 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 09-16-2008, 11:17 PM
  5. Doesn't boot directly from HDD (need CD to boot)
    By fletcharr in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 2
    Last Post: 08-29-2007, 04:11 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:39 PM.
twitter, follow us!