Results 1 to 2 of 2
Discuss Installing problems =/ at the Installation - Hackint0sh.org; Im new to this and finding it hard to gather info This is my specs ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Installing problems =/

    Im new to this and finding it hard to gather info

    This is my specs

    mobo= gigabyte g31m-es2l rev1.1
    cpu= intel q9400 quad
    Dvd drive = Basic IDE writer
    Chosen harddrive 80 gig IDE
    Ram= 4gigs
    Graphics card = radeon HD 4550 (ment to work with graphic enabler)

    What i have done so far---

    I tryed IPC
    Disc utilitys wouldent open (log said missing)
    and if i acsept the agreement it freezes out (apart from mouse)
    so i cant even choose harddrive

    Tryed atkos 7 afta seeing a others managed it
    it would freeze in the first loading section everytime

    Tryed Hazzards OSX SL
    This one alowed me to format drive with disc utilitys
    i went to customise and added what seemed apropriate
    then it scanned the dvd and "failed to read" so far into it

    I tryed without customising , same problem

    I wrote new disc - same issues


    I also kept getting random crashes when starting up
    the DVD making the computer shut down
    at different points each time

    Im going to try hazzard one more time written with a better program (nero)

    Any help would be great =) thanks for your time



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    SOLVED Its on leopard .. i'll get SL later, im happy with it =) this is what i done
    ( G31m-es2l mobo )

    Booted iDeneb 1.4 in IDE DVD

    Formated IDE harddrive in Disc utilitys in the top bar

    Continued with install

    customised like this -
    all default apart from
    --
    PS2 keybored fix
    Chipset - IDHx-fix
    --
    " SKIPPED THE CD CHECK BEFORE INSTALL!!! not doing this would read the disc corrupt when it actualy works

    45 minits later

    IM IN!

    To get keybored to respond i have to unplug and replug every time i boot
    but thats only issue

    I had to install the audio kext i found on the HLC to get sound working =)

    Everything else worked perfect and before i even had time to check i was online

    I continued to install logic , and it works!

    Hope anyone who had the trouble i had stumbles on this

    I did nothing with my graphics card( radeon HD 4550) so dnt expect to be able to change res. ... not tryed
    but its very clear and runs videos ect

 

 

Similar Threads

  1. installing os x 10.5.6 problems. plz help!
    By sharber in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 02-02-2011, 10:04 PM
  2. Problems Installing OSX 10.5.7.
    By TheWhiteRose in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-08-2009, 12:08 PM
  3. Having problems installing iakos v1.0
    By prico90 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-08-2009, 02:49 PM
  4. Problems installing Kalyway 10.5.2
    By Chepo19 in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 12-21-2008, 12:32 AM
  5. [iAtkos] v2.0i > Several Problems Installing
    By dstar in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 3
    Last Post: 07-10-2008, 02:37 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:25 PM.
twitter, follow us!