Results 1 to 3 of 3
Discuss installed 10.5.2 and need help with drivers at the Installation - Hackint0sh.org; SO I just finished installing Kaliway 10.5.2 and everything seems fine but 2 things: 1) ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default installed 10.5.2 and need help with drivers

    SO I just finished installing Kaliway 10.5.2 and everything seems fine but 2 things:

    1) My wireless DLINK WDA2320 card is not detected.
    2) I use aLogitech BT44 wireless mouse and keyboard and my mouse keeps stop working.

    Hardware:
    Gigabit P35-DS3L F5
    Asus EAH3850
    DLINK WDA2320

    I need to at least get my wireless working so I can continue on to upgrade to 10.6.3

    thanks



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i swapped my wireless keyboard and mouse with a BlueTooth and works fine now...

    Now I'm currently backing up my working 10.5.2 to a USB 120Gb drive with time machine so that I can try to install 10.6.3 from scratch using iAtkos 10.6.3 S3 V2 I have...

    Be back in a few...

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    finished installing Aitkos S3 V2 10.6.3 onto my P35DS3L but im getting a kernel panic.

    See bellow:

    Here is what the hardware MAC said I had:


    P35DS3L with 2GB and a dual core E2180 processor
    Video card is an EAH3850
    Sata WD250Gb
    DLINK WDA2320 wireless card that does not get detected...

    So I rebooted, and this time I pressed -x and it loaded up...

    How can I fix this? and get my wireless card working?

 

 

Similar Threads

  1. Accidently installed wrong drivers for graphics card and now will not boot!!!
    By 4hbrainboy in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 06-13-2011, 11:00 PM
  2. Nvidia 6200 AGP - Drivers Installed but...
    By That Guy in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 01-03-2010, 04:00 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 08-12-2009, 02:41 PM
  4. drivers installed but no sound
    By janisjanis in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 04-22-2009, 06:26 PM
  5. Replies: 12
    Last Post: 01-16-2009, 08:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:14 AM.
twitter, follow us!