Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 31 to 36 of 36
Discuss Installation help at the Installation - Hackint0sh.org; Originally Posted by Dj Osiris The first one, just the x86 as I mentioned above. ...
  1. #31
    Rookie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Dj Osiris View Post
    The first one, just the x86 as I mentioned above. Wireless network you may have issues because I'm not sure there is a Kext, however I'm not a 100% so there might be hope . To check Audio you can use System Profiler but give me a second and I'll upload a kext that you can try.


    EDIT: Link
    Heey thank you very very much ! now the sound works ..

    I have downloaded the NVenabler from kexts.com and also some other kexts.. But when I download the NVenabler it download NVenabler x64.kext and I want the 86 i think.. Could you upload it again to mediefire or something that was really helpfull


  2. #32
    Senior Professional Array Dj Osiris's Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    439
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    43

    Default

    Hmm now you got me wondering lol. Upon closer look at the kext it might be compatible for both, so try using the one you downloaded. The version from kexts.com is 0.1b if it doesn't work, let me know and I'll upload ver 0.1.

  3. #33
    Rookie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Dj Osiris View Post
    Hmm now you got me wondering lol. Upon closer look at the kext it might be compatible for both, so try using the one you downloaded. The version from kexts.com is 0.1b if it doesn't work, let me know and I'll upload ver 0.1.
    It didn't :9 i have tried all the NVidia drivers found on kexts.com even one for 9xxx serie by someone called aquamac and that didn't helped to.. my res is still 1024 x 768

    I have read around the Web that the Intel 5100 is a problem and many is waiting for it so I'll do to..

  4. #34
    Senior Professional Array Dj Osiris's Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    439
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    43

    Default

    Okay try this one link. First boot with -f switch this will remove caches. Then install NVEnabler to System/Library/Extensions correct permissions & rebuild caches.

  5. #35
    Rookie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Dj Osiris View Post
    Okay try this one link. First boot with -f switch this will remove caches. Then install NVEnabler to System/Library/Extensions correct permissions & rebuild caches.
    How do I rebuild caches ? and should I remove all the old kexts before installing the new one ? if so how to do that

    Im really sorry I need all this help.. Feeling like a complete idiot


  6. #36
    Senior Professional Array Dj Osiris's Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    439
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    43

    Default

    First unhide hidden files, go to terminal and type

    Code:
    defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles TRUE
    then

    Code:
    killall Finder

    Double click on your Leopard drive and go to S/L/E (System/Library/Extensions) delete whatever Kext you have used for graphics. Also check E/E (Extra/Extensions) and see if any are there but I doubt it.

    Then repair permissions and rebuild your caches. To automate the process download OSx86 Tools or a similar program such as Kext Utility. After you have done that install NVEnabler to S/L/E rinse and repeat the permissions and caches.

    Then Hide files again (if you wish to)

    Code:
    defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles False
    then

    Code:
    killall Finder

    Show hidden files can be automated to if you wish by using the ShowAllFiles app but it's good to know how to do things manually. Hope this help

 

 
Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Similar Threads

  1. Getting KP after installation
    By shobhitdimple in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 12-06-2010, 09:59 PM
  2. Installation Help if possible
    By JontyC in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 02-04-2010, 06:06 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 04-21-2009, 01:40 AM
  4. Help with installation
    By kakarot12300 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 01-12-2009, 11:57 PM
  5. [USB Installation] Making a USB Installation Disk ?
    By jashsayani in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 10
    Last Post: 06-25-2008, 01:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:42 AM.
twitter, follow us!