Results 1 to 10 of 10
Discuss Installation Failure with Asus-P5K PL AM SE with iATKOS, iDeneb, iPC at the Installation - Hackint0sh.org; Hello everyone, I have a ASUS P5K-PL AM SE motherboard, with Intel Core 2 Duo ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation Installation Failure with Asus-P5K PL AM SE with iATKOS, iDeneb, iPC

    Hello everyone,
    I have a ASUS P5K-PL AM SE motherboard, with Intel Core 2 Duo E7400, and 2 x 2 DDR2 Kingston 800 Mhz Ram.

    I have installed 1 x Sata drive (Samsung 500 GB) on SATA port, and i have also a DVD ROM attached to SATA port.

    Firstly, i've begun installing iAtKOS 7.0. I've tried following bios options:
    - CPU Internal Thermal: Disabled
    - ACPI 2.0 Support: Yes
    - APIC : Enabled
    - Execute Disable: Enabled
    - Suspend : Auto

    When i try to fire up with F8 and try -v option, i'm stuck at:
    Code:
    init ACPI_SMC_CtrlLoop init CpuCtrlLoop
    I've also tried toh -v but nothing seems to work. I've also tried vanilla -x -f -v, but this one too, doesn't work.

    I've changed bios options, here and there, and disabled everything, but didn't worked.

    I've tried iDeneb, and iPC with following Bios configuration, but this time i'm stuck with following error: (booting with -v option as always)

    Code:
    cannot determine immediate dependency on org.tgwdb.driver.ACPIPS2Nub
    I think that i need some help at this point, cause i'm stuck.

    Thanks.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I also have the same problem.
    Can somebody please help us to solve the problem? I tried iatkos, ideneb, ipc, kalyway.

    thx

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    83
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    boot with: - x32 cpus=1 -v

    goes to any distro...

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    99
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default Sucessfull install mac on dell......studio xps 1640

    hey guy......
    you can try the Snow leopard installer v3.5 or 3.6.....
    you may be successfulll.....
    try it out.....



    for further queries what how to install you may visit my post.......

    thanks you

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I will try these out immediately and tell you the results.


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by dongqkong View Post
    boot with: - x32 cpus=1 -v

    goes to any distro...
    i will try your recommend and post the result later

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by dongqkong View Post
    boot with: - x32 cpus=1 -v

    goes to any distro...
    i guess that "- x32" doesn't contain space character. the right command is:

    -x32 cpus=1 -v

    right?

  8. #8
    Professional Array

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    83
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by ngawethuu View Post
    i guess that "- x32" doesn't contain space character. the right command is:

    -x32 cpus=1 -v

    right?
    you're right!...my bad..

    so how does it go....?

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by dongqkong View Post
    you're right!...my bad..

    so how does it go....?
    it went bad. the same error just keeps on popping.
    i'm really starting to believe that no one could install mac os x on a pc. seems like they're just pulling my leg..

  10. #10
    Professional Array

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    83
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Did you set the bios right?acpi, Sata ahci, pci IDE...?


 

 

Similar Threads

  1. iAtkos L1 Asus k43sv-vx114v installation issues
    By mmk92 in forum General - Lion 10.7.x
    Replies: 0
    Last Post: 11-10-2011, 12:01 PM
  2. Needs HELP. Installation Iatkos v7 to ASUS P5QC
    By Neotanker in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-26-2010, 12:55 PM
  3. iDeneb on Asus EEEPC 1005HA boot failure
    By minijackal in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 10-25-2009, 11:33 PM
  4. Problem: Installation iDeneb v1.3 on ASUS notebook
    By pflugi87 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 02-28-2009, 10:59 PM
  5. Continuos rebooting on asus a6km after ideneb installation
    By generalemarkus in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 12-12-2008, 10:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:06 PM.
twitter, follow us!