Results 1 to 3 of 3
Discuss Installation boot crash at the Installation - Hackint0sh.org; Hello all, Been following this guide Install Snow Leopard on Your Hackintosh PC, No Hacking ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    North West England
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Installation boot crash

    Hello all, Been following this guide

    When I Boot up I get the apple logo with the white backgroud and the swirling ticker at the bottom and then the screen goes a dark grey and I get the message saying that I need to restart my computer!??

    Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz with MMX, SSE (1,2,3, 3S), EM64T and VT-x
    ASUS P5N32-E SLi Plus
    4GB DDR2 RAM
    nvidia Geforce 8800GT 512mb (x2) (SLi)

    The gfx cards are two different models (Slightly) one was a factory overclocked model but they work fine in SLi so there has been no problems with that, just thought it might be worth mentioning.


    Cheers.

    Mike.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    North West England
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Bumpy bump bump!

  3. #3
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by mrhillmichael View Post
    Bumpy bump bump!
    What do you have the bump's for anyway? Did you follow the guide step by step?

    Did you ever read and notice that the guide you follow is for EP45-UD3P????????

    Is your hardware the same or very close to it?????

 

 

Similar Threads

  1. blacksn0w installation crash!
    By Blythe in forum Blacksn0w (3G(S) unlock)
    Replies: 4
    Last Post: 07-03-2010, 01:58 AM
  2. Installation crash with Hi-Grade VA250P
    By iNNERsINZ in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2009, 06:36 PM
  3. Installation crash with Hi-Grade VA250P
    By iNNERsINZ in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-30-2009, 02:13 AM
  4. [boot and crash] Hardware issue ?
    By meteor83 in forum Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 02-18-2008, 02:26 AM
  5. [boot and crash] Hardware issue ?
    By meteor83 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 01-17-2008, 02:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:56 PM.
twitter, follow us!