Results 1 to 9 of 9
Discuss Install help on Asus U43JC!! at the Installation - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question Install help on Asus U43JC!!

    Well i got a new laptop and ive tryed to install iatkos s3 (SnowL) but seemed to fail, My computer says waiting for root device or A end less loop of apple logo screen here are my specs can you please say if its supported at all...

    IntelŽ Core™ i5 Processor 450M, 2.4GHz

    Mobile IntelŽ HM55 Express Chipset

    4GB DDR3 1066 MHz SDRAM

    14" (1366x768)

    NVIDIAŽ GeForceŽ 310M, with 1GB DDR3 VRAM & Intel GMA HD

    Hard Drive 640GB 5400rpm 2.5" SATA

    Optical Drive DVD Super Multi Double Layer

    Card Reader 5 in 1

    Video Camera 2.0 Mega Pixel web camera

    LAN / WLAN: Integrated 802.11 b/g/n 10/100/1000

    SRS Premium Sound

    Is it compatible? because i get tho's errors... Here are all the drives that it has(read me) Here And this is what ive chosen.

    chameleon v2 rc4, NVenabler, voodoo hda, voodoo ps/2, voodoo power, battery, card reader, wifi i have an external that works, and tired intel pro 100 and gagabit, Maybe i did something wrong or chipset not supported Please help!

    Edit here is the link to the notebook i got ( Here )
    Last edited by diller12344; 11-19-2010 at 04:19 AM.



  2. #2
    Senior Professional Array swordsman's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    hi there, check your bios setting , generally like this:
    SATA……….: AHCI
    ACPI APIC…: Enabled
    ACPI ………..: Enabled
    SATA Native.: Disable/enable
    if that is ok, try replace your IOATAFamily.kext or IOAHCIFamily.kext (one or both of them). Mostly, IOATAFamily.kext is the problem.

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok Thanks I have tried that, But still will not boot in to OSX Maybe is Something not supported? Mother board? sound? graphics?

  4. #4
    Senior Professional Array swordsman's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    that might be the kernel not match your system..
    have you try boot with -v -x32 cpus=1 or cpus=1 busratio=20?

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok ill try it when i get time tonight, Thanks for your help! I really appreciate it!


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok now it boots, The graphics are off so is "Copyed from the website" NVIDIAŽ GeForceŽ 310M, with 1GB DDR3 VRAM & Intel GMA HD, Supported by the Osx? / iatkos s3 and the sound does not work so is SRS Premium Sound supported by the voodoo hda? or apple hda?

  7. #7
    Senior Professional Array swordsman's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    117
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    for graphics try:
    1.adding "GraphicsEnabler = yes" in boot.plist and
    2. add NVenabler.kext (or ATYinit.kext) and/or
    3.add efi string using osx86 tools.

    but first, what is 'boot with graphic is off'..did you manage to install it yet ?

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Im trying to get what you meant by "'boot with graphic is off" Umm if you mean did i manage to get the osx86 install to boot with out any -v stuff then yes, Im not in Safe mode, So the graphics should be working, So ill try what you said about the graphics. And ill write in that line to the boot.plist. Ill tell you how it goes in a bit.
    Last edited by diller12344; 11-22-2010 at 04:54 AM.

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hey, Ok so the graphics are messed, But ah So does any one know of NVIDIA GeForce 310M for the hackintosh?

 

 

Similar Threads

  1. can i install mac on asus
    By Manish_jain in forum Tutorials
    Replies: 1
    Last Post: 10-16-2010, 07:23 AM
  2. Please Help with ASUS P6T Install
    By Cynic in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 03-27-2010, 02:29 PM
  3. Can't install mac on my asus p6t... I need Help....
    By q8_legend in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-16-2009, 07:30 PM
  4. Asus P6T X58 i7 920 Install (or any X58/i7)
    By werkkrew in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 06-15-2009, 12:48 AM
  5. Can't install on ASUS P5Q SE Plus
    By ottoman673 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 06-10-2009, 05:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:01 AM.
twitter, follow us!