Results 1 to 1 of 1
Discuss im new here, PRETTY PLEASE help me thread. :( at the Installation - Hackint0sh.org; whats up guys this is my first post but im looking for some help. So ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default im new here, PRETTY PLEASE help me thread. :(

    whats up guys this is my first post but im looking for some help.

    So I'm using the retail snow leopard disk and I'm using i boot supported, i have to use -v -x to get into the installer but anyways when i start the installer it starts at 19 remaining and hardly moves at all. After like a half hour it will go to 17 minutes remaining but after about 45 minutes i get an install failed (which is still saying 17 minutes remaining). It says something about basesystem.pkg and "Memory Statistics for install failed pane" in the log. I searched online saying it could do something with my RAM (i have 2x2gb ddr3 ram). I tried installing with one stick and nothing worked so i tried installing with just the other one in & it still did the same thing. I have had snow leopard on this system before until i accidentally erased my drive. I have no idea what could be wrong or what to do. All help is excepted thanks!

    This is my installation log where it failed:
    Jan 5 16:47:13 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: reading from /System/Installation/Packages/BaseSystem.pkg: Input/output error
    Jan 5 16:47:13 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: error processing data: Input/output error
    Jan 5 16:47:13 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: Retrying file://localhost/System/Installation/Packages/BaseSystem.pkg after 1 failure(s)
    Jan 5 16:47:32 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: reading from /System/Installation/Packages/BaseSystem.pkg: Input/output error
    Jan 5 16:47:32 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: error processing data: Input/output error
    Jan 5 16:47:32 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: Retrying file://localhost/System/Installation/Packages/BaseSystem.pkg after 2 failure(s)
    Jan 5 16:47:51 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: reading from /System/Installation/Packages/BaseSystem.pkg: Input/output error
    Jan 5 16:47:51 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: error processing data: Input/output error
    Jan 5 16:47:51 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: Retrying file://localhost/System/Installation/Packages/BaseSystem.pkg after 3 failure(s)
    Jan 5 16:48:10 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: reading from /System/Installation/Packages/BaseSystem.pkg: Input/output error
    Jan 5 16:48:10 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: error processing data: Input/output error
    Jan 5 16:48:10 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: Failed to retrieve file://localhost/System/Installation/Packages/BaseSystem.pkg (Error Domain=NSPOSIXErrorDomain Code=5 UserInfo=0x1073a2610 "The operation couldn’t be completed. Input/output error")
    Jan 5 16:48:10 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: Failed to download package from file://localhost/System/Installation/Packages/BaseSystem.pkg and no alternate source.
    Jan 5 16:48:18 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: Install failed: The Installer could not copy the necessary support files.
    Jan 5 16:48:19 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: Allowing machine sleep.
    Jan 5 16:48:19 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: Memory statistics for 'Install Failed' pane:
    Jan 5 16:48:19 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: Physical Memory Allocation: 1105 MB wired, 6 MB trapped, 72 MB active, 1415 MB inactive, 1498 MB free, 2985 MB usable, 4096 MB total
    Jan 5 16:49:33 ool-4570b4cb Unknown[80]: 2010-01-05 16:49 Mac OS X Installer[142] (CarbonCore.framework) FSEventStreamStart: ERROR: FSEvents_connect() => Unknown service name (1102)
    Jan 5 16:49:37 ool-4570b4cb OSInstaller[142]: NetworkBrowser failed to launch "/usr/bin/nmblookup" (No such file or directory)
    Jan 5 16:50:10 ool-4570b4cb Unknown[80]: 2010-01-05 16:50 Mac OS X Installer[142] (CarbonCore.framework) FSEventStreamStart: ERROR: FSEvents_connect() => Unknown service name (1102)
    Jan 5 16:50:32 ool-4570b4cb Unknown[80]: 2010-01-05 16:50 Mac OS X Installer[142] (CarbonCore.framework) FSEventStreamStart: ERROR: FSEvents_connect() => Unknown service name (1102)
    My computer consists of
    Motherboard:MSI P55 cd53
    CPU:Intel 750 i5 Processor
    Video Card: ATI radeon 4850 1gb using dvi to hdmi cable
    IDE HDD: 160gb(windows 7)
    Sata HDD:250gb(os x)
    Last edited by TravisRidesBikes; 07-09-2011 at 10:39 AM.



 

 

Similar Threads

  1. Need Help Pretty please =)
    By burrito227 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-21-2010, 04:39 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 06-15-2010, 04:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:46 AM.
twitter, follow us!