Results 1 to 1 of 1
Discuss iDeneb stuck on apple logo after installation at the Installation - Hackint0sh.org; Hello im new to the world of hackintosh and am stuck like most newbies, i ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Nelson, Lancashire, United Kingdom
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Angry iDeneb stuck on apple logo after installation

    Hello im new to the world of hackintosh and am stuck like most newbies,

    i have managed to follow http://www.hackint0sh.org/f200/69517.htm this tutorial to the point of the nearly reaching the welcome screen after installing but im just left with a gray screen with the apple logo no spinny wheel,

    i have tried starting Darwin bootloader, hit F8.

    - type "-s" and then press enter
    - type "/sbin/fsck -fy" and then press enter
    - type "/sbin/mount -uw /" and then press enter
    - type "passwd root ##" and press enter
    - you will know be prompted to put in your password twice. Do so and press enter.
    - type "touch /var/db/.AppleSetupDone and press enter
    - type "exit" and press enter. you will now be booted into Leopard.

    and i get as far as
    /sbin/fsck -fy and get /dev/rdisk1s2 (NO WRITE )
    so i try next step
    /sbin/mount -uw / nothing happens
    so i try next step
    passwd root ## and get passwd: command not found

    so i skipped password and went onto touch /var/db/.AppleSetupDone
    and got the error disk1s2: device is write locked

    (The above errors are from it trying to read the cd instead of hard drive)
    if i eject the cd and try to do the above i get as far as 5 secs into the -s command then i get a restart

    i have seacrhed for days about this error and found that a duelcore needs to be started with cpus=1 so i have reinstalled with cpus=1 and still the same errors???

    i dont have a clue to what im doing wrong any advice

    all i know about my pc specs are that it was bought around 2 years ago from tesco shoved under a cupboard and not been used since last week,
    Medion
    Modell : PC MT 7
    Typ : MED MT 512G

    i have downloaded CPU-Z
    and this is what that says

    Processor
    Name : Intel Pentium E5300
    Code Name : Wolfdale
    Max TDP : 65W
    Package : Socket 775 LGA
    Technology : 45NM
    Specification : Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz

    MainBoard
    Manafacture : MEDIONPC
    Model : MS-7366
    Chipset : NVIDIA GeForce7100
    SouthBride : NVIDIA nForce 630i
    LPCIO : FinTek F71882F

    dont ask me about any of the specs i aint got a clue (I just know how to use it)
    if you need any more info please let me know and il be happy to give it ya
    Last edited by nats; 07-27-2011 at 03:29 AM.



 

 

Similar Threads

  1. iAtkos S3 v2 Stuck on Apple Logo Before installation
    By renansr in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-2011, 05:06 PM
  2. please help - stuck @ apple logo iDeneb 1st boot
    By blakexac in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 06-13-2011, 07:13 AM
  3. Stuck @ apple logo iDeneb 1st boot, Please help
    By sundar50000 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-06-2011, 06:20 AM
  4. iPC freezes on apple logo during installation.
    By rossanderson88 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-26-2011, 11:51 PM
  5. iDeneb stuck at 8 Minutes left in installation! Help!
    By Travish997 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-18-2009, 10:43 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:15 AM.
twitter, follow us!