Results 1 to 5 of 5
Discuss iatkos s3 v2 on compaq c700 success? at the Installation - Hackint0sh.org; After 5 days reading i decided to install iatkos s3 v2 10.6.3 on my compaq ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iatkos s3 v2 on compaq c700 success?

    After 5 days reading i decided to install iatkos s3 v2 10.6.3 on my compaq presario (intel x3100).

    Installation went smoothly (in the list i selected only x3100, laptop components, ethernet, ps2 and didnt tick any of the modified kernels) but there was not display. I connected to an external monitor (wouldnt give me max resolution) and updated without a problem. Restarted and the 2 screens were grey.

    Restarted 2-3 times, disconnected the external display, started with -v, started with ignore cache (something like that) and bingo!!!!
    Resolution 1280x800 and everything working except from atheros wifi, tap on trackpad and audio jack). After 2-3 hours i tried to restart but the grey screen returned. 2-3 restarts but the grey screen was still there. I think I am pretty close to an almost perfect installation. Any ideas or should I reinstall?
    Last edited by iannis; 12-10-2010 at 03:54 PM.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    update: reinstalled without x3100 option and I got a stable system with max resolution. Updated successfully with apple update but after restart the grey screen returned.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Problem solved: I post in case anyone has the same problem.

    I removed the atheros wifi card and managed to update system without problems. It was the atheros card that was causing the panics after the update. Only problem now is the cpu running pretty hot with 10.6.5 (80 C) but i guess its a matter of time to find the correct kext.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Curitiba, Brazil, Brazil
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    plz help me. i have the same notebook. how do you make it work?

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Don't update/upgrade so quick with custom KExt!


 

 

Similar Threads

  1. iAtkos on Compaq Presario C700 (exactly C740ES)
    By Colt in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 02-07-2012, 02:32 AM
  2. Compaq Presario c700 (c792ev) iAtkos 5i
    By hambos22 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 10-04-2011, 08:24 AM
  3. A new user, with a Compaq c700 laptop
    By Atnevon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 09-07-2009, 07:38 AM
  4. Installing Leopard on Compaq Presario C700
    By MrJibbos in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 11-30-2008, 08:24 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:49 AM.
twitter, follow us!